Favourite youtubers op het moment.

Favourite youtubers op het moment.

Hoi iedereen!
Ik vind het geweldig om op youtube nieuwe youtubers te ontdekken. Ik zou uren filmpjes kunnen kijken, en zeker amerikaanse youtubers vind ik geweldig. Het is ook nog eens goed om zo me engels te oefenen. Ik heb 3 youtubers ontdekt, Jackie Wyers , Stillababe09,  en cutiebututiebeauty

. Ik kende ze alle drie nog niet, en ik wil ze graag met jullie delen! 

                                                              Stillababe09 
Als eerste begin ik met Stillababe09, ze maakt echt geweldige filmpjes en is heel gezellig en grappig. Ik vind haar filmjes erg leuk, ze plaatst over van alles wat haar bezig houd. Ik vind het outfit video’s en morning / evening routine zo leuk.  Ik kan echt uren naar haar filmjes kijken!
                                                           Cutiebututiebeauty
Als tweede ontdekte ik cutiebututiebeauty, ze woont ook in Amerika. Ik heb haar ontdekt door een filmpje van haar roomtour. Echt, haar kamer is zó zó zó mooi. Wauw, het is helemaal in roze tinten en heeft zelf een trap naar een kamertje boven. Ik vind der andere video’s ook echt geweldig, en heb er nog een heleboel te kijken!
               Jackie Wylvers         
                                                                                                   
Als derde heb ik Jackie Wylvers, ik kende haar ook nog niet en ze viel bij mij op door haar mooie haar. Wauw, ik ging gelijk kijken of ze filmpje had over haar haar, ze liet haar daily hair routine zien, en hoe je beachy waves krijgt. Super leuk! Ook vind ik haar kleding styl geweldig. 
Wat is jullie favoriete youtuber op het moment? 

Deze post heeft 8 reacties

 1. Meredith vind ik ook heel gaaf :)! En die tweede lijkt me heel gaaf dus die ga ik vanaf nu volgen

  Kende je Bethany Mota al :)? Zij maakt ook echt hele leuke video's!

  liefs,
  Femke

 2. wauw dat laatste meisje heeft echt een prachtig figuur en koppie! my gosh..
  ik ga gelijk even op der youtube kanaal kijken!

  ik heb ook een youtube kanaal en vind het soms best nog moeilijk
  om dingen te verzinnen wat nog nooit is gedaan.. dat is bijna onmogelijk!

  liefs x

 3. Wat leuk! Ik kijk heel graag naar Macbarbie07, ze heet Bethany en ik vind haar filmpjes echt heeel erg leuk haha

 4. Ik vind mere ook echt heel leuk!! Ik kijk al haar filmpjes! ^^

 5. Oeh die laatste heeft een leuke stijl inderdaad!

 6. Ik vind de style van Jacky Wylvers geweldig! Ik heb ook een aantal ongeveer de zelfde items die zij heeft haha

Geef een antwoord

Sluit Menu