Creatieve dingetjes die ik deze zomervakantie wil gaan maken!

Creatieve dingetjes die ik deze zomervakantie wil gaan maken!

Creatief bezig zijn, ik vind het onwijs leuk en eigenlijk moet ik er vaker tijd voor inplannen. Meestal vliegt de tijd voorbij, of maak ik er geen tijd voor vrij. Terwijl het zó leuk is, pinterest is mijn beste vriend op dit moment. En is perfect om inspiratie op te zoeken voor DIY projectjes.

Bloemenkrans / bloemenhaarband – Ik wil heel graag zelf een bloemenkrans of haarband maken. Het ziet er onwijs leuk uit en is erg easy. 
Wapper zwaai rokje – Zo’n wapperig zwaaierig rokje wil ik graag zelf gaan naaien, zelf een leuk stofje uitzoeken en samen een dagje inplannen met mijn oma. Het lijkt me zo leuk om zelf kleding te maken. 
Haarstrikjes maken – Ik heb er al een aantal gemaakt, en ik vind het erg leuk om er meer te maken!
Hartjes slinger – Dit vind ik zo cute! Is onwijs leuk boven je bed. 🙂
Wat willen jullie graag deze zomer maken? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Die strikjes zien er leuk uit! Ik ben benieuwd naar je creaties!

  2. Die hartjesslinger en die haarstrikjes lijken me echt leuk! Ben benieuwd naar het resultaat 😉

  3. Wat ontzettend leuk dat je zo creatief bezig wil zijn! Erg gaaf dat je zelf het rokje gaat maken. Ik ben van plan om zelf enkelbandjes te maken! 🙂

  4. Leuke dingen wil je gaan maken zeg! Die hartjesslinger is zo cute! Laat je ze ook zien als je iets af hebt? Ik weet nog niet wat ik wil gaan maken, wel heb ik al een hele bucketlist wat ik allemaal wil gaan doen in de vakantie. 🙂

    xo Liesbeth

  5. Ik wil zo graag een bloemenkrans, en het lijkt me gewoon het leukst om hem zelf te maken, dat is tenminste uniek. x

  6. Ik heb laatst zo'n bloemenkrans gemaakt en die strikken zijn zo lief en leuk om te maken!
    Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu