Tag: Confessions of a blogger.

Tag: Confessions of a blogger.

Ik vind tags altijd erg leuk om te schrijven, en toen ik deze voorbij zag komen was ik meteen enthousiast. Deze tag gaat over bloggen, hoe je bent begonnen, wat je er leuk aan vind, wat gaat goed en dat soort dingen. Dus had ik besloten dat ik deze tag overneem! Lezen jullie mee?

Wanneer ben je met bloggen begonnen? 

Ik ben met bloggen begonnen vorig jaar december, ik was altijd bezig met mode. En ik wou eerst een mode blog gaan maken, ik was wel bezig met beauty. Maar niet zo heel veel, mijn passie voor make-up is steeds meer gegroeid. En begin het steeds leuker te vinden!

Heb je in het verleden online nog iets anders gehad? 

Nee eigenlijk niet, dit is echt me eerste blog.

Waarom ben je een blog begonnen? 

Ik ben begonnen om mijn passie te delen, voor mode en beauty. Ik zag vaak mensen voorbij komen die ook een eigen blog hadden en mensen die een eigen youtube account hadden. Ik vond het er zo leuk uit zien, en wou het zelf ook gaan beginnen. Toen ben ik het gaan opzoeken hoe je een blog kon beginnen. En zo is mijn blog geboren!

Wanneer kun je het beste een blog beginnen? 

Er zit geen bepaalde tijd aan wanneer je het beste een blog kan beginnen, als jij een passie heb voor muziek, mode, fotografie of make-up en je het wilt delen op internet, of er graag over wilt schrijven. Do it! Wat houd je tegen?

Wat was je eerste artikel op je blog? 


Uhm… eventjes terug kijken. Mijn eerste artikel op mijn blog was een collage met foto’s, van mezelf, familie, vrienden enzovoort. Ik stelde mezelf voor.

Wat is je grootste uitdaging op het gebied van bloggen?  

Steeds beter gaan plannen, nu komt er elke dag een artikel online. En werk ik onwijs veel artikelen voor. Ook wil ik proberen steeds meer bezoekers te krijgen. Maar het gaat steeds beter! 🙂

Wat denk jij in een jaar te bereiken met je blog? 

Ik zou willen proberen de 200 volgers te halen, en dat er meer mensen mijn blog ontdekken en lezen. En nog steeds plezier te hebben in het schrijven van artikelen voor me blog.

Wat is de meest lonende zaak om over te bloggen in jouw geval? 


Dat moment wanneer je een artikel hebt geschreven, en mensen reageren erop, en geven ook nog eens positieve reacties. Die maken mijn dag weer helemaal goed, en wanneer mensen van school me blog gaan lezen, vind ik ook erg leuk!

Wat demotiveert jou tijdens het bloggen? 

Negatieve reacties, bah ik heb er een schijt hekel aan.


Wat is je blijvende inspiratie of motivatie? 

Mijn inspiratie haal ik vooral van straat, internet en van mijn vriendinnen. En mijn motivatie is de plezier die ik erin heb! En de reacties die je er op krijgt. 🙂

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze tag te lezen. En tot de volgende keer!

Liefs

Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Heel erg leuk 😀 en ik vind je blog ook super leuk dus ga vooral zo door!

    liefs,
    Femke

  2. Ik wil ook toevallig dit jaar de 200 halen, ben nu net op de helft. Ik ben eind december begonnnen, lijkt wel op elkaar haha! X

  3. Leuke tag en veel succes met de 200 te halen: het lukt je vast!

Geef een antwoord

Sluit Menu