Blijheidmomentjes | Vrijmarkt vondsten, vrolijkste jurk & trots zijn op mezelf. #61

Blijheidmomentjes | Vrijmarkt vondsten, vrolijkste jurk & trots zijn op mezelf. #61

Yay! De woensdag is aangebroken. We zijn op de helft van de week, en morgen staat een vrije dag gepland. Heerlijk!  Het is vandaag tijd voor een nieuw artikel vol met momenten waar ik de afgelopen tijd blij van werd. Onder andere geweldige rommelmarkt vondsten, vrolijkste jurk, en trots zijn op jezelf. Lees je mee? 

Fien die een avondje op mijn bed aan het chillen is. Zo lief. Ze zit zo graag dichtbij.

Research doen voor onze stedentrip aankomend weekend naar Berlijn. 

Ik heb géweldige jurkjes besteld voor mijn vakantie naar Griekenland. Om te blij van te worden! <3

In verband met de ov-staking had ik spontaan een dagje vrij. 

Met vriendjelief naar de film Aladdin, ik werd er zo ontzettend vrolijk van. 

Spontaan voor mijn vader en mij een gebakje kopen.

Een avondje bewust met mijn telefoon wegleggen, en een goed boek lezen. 

Mijn kledingkast opruimen, ik kan er zo van genieten dat alles weer georganiseerd is. 

Afgelopen zondag vroeg uit bed, want we gingen een wandeling maken over de vrijmarkt van Princenhage. Ik heb onder andere een spel, camera’s, en andere leuke vondsten gedaan. 

Spontaan een middagje langs bij mijn opa en oma. 

Helaas vorige week woensdag gezakt voor mijn rijexamen, echter was de examinator super vriendelijk, en kon hij me goed op mijn gemak stellen. Na afloop meldde hij natuurlijk wat minder goed ging, maar ook juist wat erg goed was! Onder andere het kijken. Daar was ik toch een beetje opgelucht over. Nog even de schouders eronder. 

Een afspeellijst van Sting gedownload, heerlijke muziek om tijdens mijn treinreis te luisteren. 

Trots zijn op mijn eigen handelen tijdens een complexe situatie op werk. 

Complimenten krijgen op mijn werk plek. 
Een date-night met vriendjelief, hapje eten in Den Haag, en naar de film. 
Lepeltje lepeltje liggen met poopoo.  

Daddy die mij komt ophalen na een hectische avonddienst, ik kon pas rond kwart voor 11 vertrekken. Zo fijn dat daddy mij kwam ophalen!

Een lange treinreis terwijl het zonnetje op mijn gezicht schijnt. 

Nieuwe samenwerkingen voor mijn blog. 


Over de gang op mijn werkplek lopen, allerlei complimenten van cliënten gekregen over mijn outfit. En in het toilet zei spontaan een werknemer (die ik niet kende) dat ik er zo vrolijk uit zag. Wat een lieve complimenten! 

Aftellen voor de zomervakantie naar Chalkidiki!

Van mijn opa zijn eerste camera cadeau gekregen. Zo tof voor bij mijn camera verzameling. 

Mijn haar een stukje korter laten knippen. 

Voor de eerste keer vakantiegeld ontvangen, zo luxe! 
Spannende leesboeken vinden bij de boekenbieb. 


Waar werd jij de afgelopen tijd blij van? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Jaaa, vakantiegeld…zo fijn voelt dat hè?! 🙂 Wat een mooi lijstje! Het is altijd leuk om complimentjes te krijgen, maar al helemaal als ze onverwachts van vreemden komen. En goed dat je er zo in staat met het rij-examen. Het gaat je vast en zeker wel lukken!

  2. Wat gaaf, al die complimenten op je werk! Balen van je rijexamen, maar wel fijn dat de examinator ook kon benoemen wat er goed ging. Geeft toch wat meer vertrouwen, lijkt me.

  3. Wat een heerlijk lijstje weer. Ik kan er zelf ook echt van genieten om offline te gaan en met een goed boek weg te kruipen.

  4. Wat een fijn lijstje! Veel plezier alvast in Berlijn, ik ben zo benieuwd wat je van de stad vindt! 😀

  5. Dag aller liefste je freinf rachella wat leuk allemaal zo goed wens je het aller beste mopie

Geef een antwoord

Sluit Menu