Review | Real Techniques by Sam & Nic

Review | Real Techniques by Sam & Nic

Yay! Na een langere tijd is het éindelijk weer tijd voor een review. Vandaag wil ik met jullie mijn mening over de Real Techniques kwasten delen. Ik ben zelf een grote fan van het merk Real Techniques. Het moment dat ik een mail ontving van Makeupshoppen.nl met de vraag of ik een aantal kwasten wilde testen, zei ik daar natuurlijk geen nee tegen! Lezen jullie mee naar de review?


De verpakkingen van de Real Techniques kwasten zijn functioneel, je kunt direct het soort kwast zien, en voor welk deel van het gezicht je de kwast kunt gebruiken.
Ik vind de uitgebreide informatie op de verpakking prettig, zo weet je direct voor welk product je deze kwasten kunt gebruiken! Hierdoor voorkom je een miskoop in een kwast.
De verpakking straalt ook luxe uit! Ik vind het prettig dat een kwast zo mooi, en functioneel verpakt is. Dat zie je niet vaak bij kwasten. I love it!

Ik mocht vier kwasten ontvangen van Makeupshoppen.nl. Namelijk de: mini multitask brush, eye smudge + diffuse & ten slotte de settingbrush. De kwasten zien er prachtig uit, de handvatten van de kwasten voelen stevig aan. Daarnaast voelen de haren zacht aan. Ze prikken gelukkig niet!

Mini multitask brush
Laten we beginnen met de mini multitask brush. Een kwast die klein is (handig om mee te nemen op reis!), en is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Super handig! De haren op de kwast voelen zacht aan, maar het tegelijkertijd ook een volle kwast. Deze kwast voelt zacht aan op de huid, en brengt goed mijn blush, of setting powder aan. Het is een prettige kwast in gebruik! Liefde voor de zachtheid van deze kwast.


Settingbrush 
De haren van de settingbrush kwast staan dicht op elkaar, hierdoor gaat het make-up product minder in de kwast zelf zitten, en kun je het beter aanbrengen. De settingbrush vind ik prettig in gebruik voor het aanbrengen van highlighter, zowel voor mijn neus, jukbeenderen, en onder mijn wenkbrauwen. De haartjes van de kwast voelen weer echt zacht aan.Eye smudge & diffuse kwast
In deze verpakking zat een kwast die plat is qua vorm, en de ander wat puntiger.
Fijn dat ze twee verschillende vormen van kwasten in deze set hebben! Met deze twee vormen van kwasten kun je een perfecte ooglook maken. Deze kwasten vind ik prettig om een lijntje onder mijn onderste wimperrand te zetten, en om mijn ooglook met elkaar te blenden. De haren voelen stevig aan, en zijn erg prettig in gebruik!

Ik ben erg tevreden over de Real Techniques kwasten! Ik ben verliefd op het uiterlijk, ze voelen zacht aan, en brengen mijn make-up prachtig aan. Real Techniques heeft mij zeker niet teleurgesteld. Je kunt mij wel een fan noemen! 🙂

Hebben jullie al Real Techniques kwasten in bezit? 

Liefs, 
Evelien*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft een reactie

  1. Real Techniques blijft geweldig . Mijn favoriete kwasten van het merk zijn de Powder Brush en de Expert Face Brush. De Shader en Blending Brushes van ColourPop vind ik ook top! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu