I like: Rugzakken.

I like: Rugzakken.

Iedereen heeft zo zijn eigen stijl, ik vind het leuk hoe je zoiets kan uiten. Ander half jaar geleden zag ik op de mannenafdeling bij the sting super leuke bagpacks. Ik zag er buiten nog weinig mensen mee lopen, maar ik vond hem zo leuk. Ik kijk ook altijd bij de mannenafdeling, daar hebben ze soms zulke leuke tassen. Trouwens bij jongens zijn zulke rugzakken ook zó leuk. Ik had een bordeaux rode, en ik was er helemaal gelukkig mee. Dat was mijn nieuwe schooltas, nou kan ik niet meer zonder mijn rugzakken. Ik wil binnekort weer even naar de primark om er een paar leuke te gaan kopen. Ik heb een paar op een rijtje gezet, whieee ze zijn zo leuk.

                 

Zijn jullie ook zo verliefd op deze leuke rugzakjes? Hihi
Liefs
Evelien

Deze post heeft 19 reacties

 1. Die rugzakken zijn echt zo leuk! Ik wil er graag ook nog een <3

 2. Rugzakken zijn altijd zo leuk =)
  Mooie inspiratie ook !!
  Liefs Jorinda

 3. Heel leuk inderdaad… Ik ben ook helemaal om!

  -X-

 4. Ja die rugzakken zijn hartstikke mooi! Ik moet er eigenlijk ook nog steeds één halen, ideaal voor het nieuwe schooljaar 🙂

  1. ja ze zijn zo praktisch voor school, onwijs handig!

   Liefs Evelien

 5. Die rugzakjes zijn echt super leuk! Zelf wil ik er ook al een tijdje eentje. Ze zijn een beetje vintage-achtig en daar houd ik echt heel erg van! Leuk artikel. Liefs

  1. ja precies! Ik vind dat altijd zo leuk dat vintage achtige. 🙂

 6. Super leuke rugzakken! Ik wil er al heel lang eentje, maar heb er nog steeds geen..

  1. ja leuk zijn ze he? 🙂 Ze hebben altijd hele leuke bij de sascha, primark, enzovoort. 🙂

 7. Ik vind rugzakken ook zó leuk! Ben alleen altijd bang dat iemand er iets uit jat ofzo, omdat je het meestal 'achter' je draagt. Stomme angst, eigenlijk…

  1. Ja ik begrijp precies wat je bedoeld, dat vind ik ook wel eens eng, maar gelukkig heb ik dat nog nooit meegemaakt! 🙂

   Liefs Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu