Spam je blog!☺

Spam je blog!☺

Het is weer eens tijd om te spammen! Laat in een reactie je blog achter en spam er lekker op los. Vertel een kort verhaaltje bij en laat weten waarom wij jou blog moeten bekijken. Ik ga ze allemaal proberen te bekeken en reageren. Ik hoop dat ik zo weer leuke blogs ontdek. Fijne vrijdag allemaal, en enyoy your weekend!

Hebben jullie ook nog leuke plannen voor het weekend? 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Super dat we dit mogen doen! Ik blog op http://melissacharlotte.blogspot.nl. Het gaat over alles wat me bezig houdt. Van boeken lezen tot makeup reviews en van dagje weg tot lekker series kijken op de bank met een grote mok warme chocomel. Neem jij een kijkje? Liefs, Melissa Charlotte.

 2. Aaah dit is zo lief! Je hebt mijn naam al in een van je artikels genoemd en dat vind ik zo lief!
  Liefs, Tessa

 3. Wat leuk weer! Ik ben Valerie en ik blog op http://www.dailydoseofvalerie.nl. Ik plaats verschillende artikelen over dingen uit m'n leven, maar ook een hoop foto's van de natuur en zo af en toe komt er een outfitje voorbij! Van alles dus! Neem zeker eens een kijkje 🙂 Liefs

 4. Lief dat we mogen spammen! Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber. http://www.inspiiredbylife.nl

 5. Ha, leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is hartstikke nieuw: Sax and the Pretty.nl. Ik studeer saxofoon aan het conservatorium van Amsterdam en ik schrijf hierover in combinatie met beauty en fashion op mijn blog! Daarnaast neem ik je mee naar mijn concerten, laat zien wat ik aandoe en wat de 'concert-look' van vandaag is. Toevallig staat er sinds deze week een reeks vlogs online! Misschien kom ik je eens tegen op mijn blog! groetjes, Femke

 6. Lief dat we mogen spammen! Ik blog op http://www.thepinkperfectionist.be en dat is mijn beauty & lifestyleblog. Ik update iedere dag met een nieuw artikel en dat kan gaan van reviews tot nieuwe collectie, de beste producten of zelfs een winactie. Op dit moment geef ik zelfs 3 serums van Auriga (waarde € 28) weg! 🙂

 7. Wat leuk dat we mogen spammen, hopelijk heb je even tijd voor een kort verhaaltje nu het weekend is hihi! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal. Sinds kort heb ik ook een Twitter account en een Facebookpagina voor mijn blog, beiden onder Gekopmakeup 🙂
  Liefs Mariëlle

 8. Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Liesbeth, 16 jaar en mijn blog is: http://www.lispiration.blogspot.nl/. Hier blog ik vooral op over lifestyle en ja, eigenlijk gewoon over van alles wat ik meemaak en zie. Kortom: neem vooral een kijkje en dan kun je het zien en lezen natuurlijk! 😉 En wat heb je een leuke kamer zie ik op de foto!

  xo Liesbeth

 9. Wat super leuk dat je dit mensen laat doen hihi. Mijn naam is Neeltje en ik heb sinds april dit jaar een blog genaamd Thoughts in Style. Ik blog hier over alles wat in mijn gedachten op komt en dit kan in outfits, DIY's, recepten en meer. Dus ben je benieuwd? Neem een kijkje 🙂
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 10. Hoi, ik ben Florence. 17 en woon dichtbij de Belgische modestad Antwerpen. Mijn passie heb ik dan ook voortgezet op mijn blog lifeasflorence.blogspot.be, want daar vind je outfits, shoplogs en reviews terug maar ook voor recepten en DIY's kan je er terecht! Neem gerust een kijkje 🙂

 11. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

Geef een antwoord

Sluit Menu