Mijn (zombie) Halloween look!

Mijn (zombie) Halloween look!

Afgelopen zaterdag heb ik een Halloween feest gegeven. Ik ben gek op het feest Halloween, en ik vind het maar al te leuk dat de griezelkriebels steeds meer naar Nederland komen! De winkels hingen vol met allerlei toffe accessoires, van pompoen lantarens tot een skeletten slinger. Naast de versieringen die het feest de Halloween sfeer gaf, wilde ik ook graag een scary look maken. Ik ben voor een zombie look gegaan! Kijk je mee naar mijn Halloween look van 2018? En wees gewaarschuwd: niet schrikken!

Ik heb inspiratie opgedaan via YouTube en Pinterest. Ik heb veel gespeeld met oogschaduw en wax. De wax was makkelijker in gebruik dan ik dacht! Het is flexibel door het te kneden, en in een bepaalde vorm te kneden. Het is van groot belang dat je gezicht gereinigd is, dan pakt de wax beter de huid. Daarna heb ik gespeeld met diverse kleuren oogschaduw, onder andere zwart en rood. Ik heb de afwerking van de wonden gedaan met ‘nepbloed’. De look heb ik afgemaakt met witte lenzen op sterkte, ik vind het effect zo tof!

Wat vind je van mijn Halloween look?
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wauw, wat onwijs gaaf! Je look is zo mooi geworden. En die lenzen zijn ook echt gaaf, zeg. Daar krijg je alleen al een zombie-uistraling van 🙂
    Supermooi gedaan!

  2. Goed gelukt, joh! Ik heb zelf ook effe getwijfeld over kleurlenzen op sterkte, maar heb het toch niet gedurfd. Ik heb namelijk ooit eens een dubbele oogontsteking gehad doordat ik een keer noodgedwongen een ander merk daglenzen moest gebruiken, dus neem ik het risico liever niet.

Geef een antwoord

Sluit Menu