My favourite lipsticks

My favourite lipsticks

Pas geleden besproken we ‘rare feitjes’ over jezelf in de klas, en het eerste wat er in mij om kwam was dat ik gek ben op lippenstiftjes. En vooral op rode of beetje die kleur tinten. Ik heb eigenlijk nooit mijn favoriete lipsticks met jullie gedeeld en vond het leuk om het nu te doen. Het zijn namelijk veel rood tinten en dat draag ik zelf altijd graag met de herfst periode wat er nu een beetje aan zit te komen. Er zitten budget merken tussen maar ook bijvoorbeeld mac. Erg verschillend! Lezen jullie mee?

Mijn favoriete lipstick merk is rituals, mac, maybeline en rimmel London. Daar vind ik altijd de fijnste lipsticks. Ik heb nu ook de lipsticks van rituals opgemerkt en die vind ik ook echt prachtig. Ik zal eventjes de namen opnoemen van links naar rechts: Mac Ruby Woo, Catrice lip colour & care C01, Mac D for danger, rituals china red, en rimmel London nummer 10. Zoals jullie zien ben ik echt een rode lipstick addict, ik vind lichtere tinten ook erg mooi, maar heb daar helaas niet zo heel van! Maar de Catrice lipstick die ik aan jullie laat zien is ook echt prachtig voor alle daags. 
Wat is jullie favoriete lipstick merk? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Grappig om te zien, viel me meteen op dat de meeste rood zijn!

  2. Stuk voor stuk mooie lipsticks! M'n favoriet is D for Danger, erg mooie kleur!

  3. Wat een mooie zijn dit! Die van Catrice lijkt mijzelf echt heerlijk 🙂 En met rode tinten zit je altijd goed!

  4. Ik vind dit altijd zo leuk om te zien (misschien omdat ik altijd stiekem op zoek ben naar een excuus om nog zo'n mooie mac lipstick aan te schaffen die ik ergens ben tegengekomen), mooie collectie heb je ook! IK ben alleen wel heel benieuwd hoe ze op je lippen staan!

Geef een antwoord

Sluit Menu