Waar ik de komende tijd voor ga sparen, een lijst die steeds langer wordt.

Waar ik de komende tijd voor ga sparen, een lijst die steeds langer wordt.

Ik ben aangenomen bij de ijssalon! Wat een opluchting, ik ga zaterdag avond werken, helaas mis ik dan de eerste helft van de wedstrijd maar dat maakt mij niet zo heel veel uit. Ik was gister met Ankie in de Mediamarkt, we moesten vier uur wachten op een examen dus heb ik even nieuwe oortjes gekocht en ik zag dus zo’n polaroid camera. Ik vind ze echt geweldig, als eerste staat dat op mijn wishlist. Wat een geweldig iets is dat.  Ook wil ik graag high waisted shorts, een echt pennyboard, en een arctic monkeys band shirt. I like! Maarja mijn rekening laat het niet echt toe, kennen jullie dat je wishlist zoooo onwijs lang is, en je rekening het gewoon niet toelaat. Ik ga hier in ieder geval voor sparen, en ik vind het zo leuk altijd om lijstjes te maken, dus ja. 🙂 Weer een lijstje op mijn blog! Ik hoop dat jullie het niet vervelend vinden.

Wat staat er bij jullie echt boven aan op je wishlist? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 22 reacties

 1. Ik wil ook zo graag een penny-board! Ze zijn zo leuk!
  liefs, Tessa

  1. Ja ik heb nu een neppe, en het cruisen spreekt me echt onwijs aan. Ik begin het steeds beter onder de knie te krijgen. 🙂

 2. Ik heb aan het sparen voor mijn tripje naar Londen! Veel succes!

 3. I feel you, zo veel leuke dingen maar weinig geld ahah, ik spaar nu voor een record player en een nieuwe camera

 4. Bovenaan mijn lijstje staat iets soortgelijks, maar dan een analoge lomography camera! De Diana F+ ik wil hem nu al een paar jaar lang kopen en binnenkort ga ik hem dan echt kopen!!! Polaroids zijn ook echt super leuk! Leuke wishlist. Liefs!

  1. whieeeee die is ook zo tof! 🙂 Wat gaaf dat je hem binnekort gaat kopen. 🙂

 5. Wat een leuke wishlist! 🙂 Ik spaar eigenlijk nergens voor momenteel, haha.

 6. Ik spaar op het moment nergens voor, maar die camera vind ik wel heel erg gaaf!

  1. ja leuk is die hé? 🙂 Bedankt voor je reactie!

   Liefs Evelien

 7. Leuke wishlist, die camera zou ik ook zo graag willen hebben!
  Verder spaar ik voor een nieuwe mobiel en m'n reisje naar Londen 🙂

 8. Die camera is onwijs leuk! Een Macbook staat zeker bovenaan op mijn wishlist alleen is de prijs wel wat minder.. Die high waisted short ziet er echt super mooi uit en de rest wat er op je lijstje staat ook, hihi :))

 9. Hele leuke wishlist! Ah, die camera! <3 Die staat bij mij ook bovenaan m'n wishlist. Een pennyboard lijkt me ook erg leuk hoewel ik dan heel vaak ga vallen want met zulke dingen kan ik niet omgaan haha. 😉

  xo Liesbeth

 10. Ik zit te twijfelen of ik een polaroid camera moet nemen en in welke kleur! Wit lijkt mij wel het leukste. Ik hoor wel heel veel positieve dingen erover…

  Leuk artikel!
  Liefs,
  x

Geef een antwoord

Sluit Menu