SPAM JE BLOG!

SPAM JE BLOG!

Ik vind het weer eens hoogtijd om op mijn blog een spam je blog artikel te plaatsen. Ik vind het leuk om nieuwe blogjes te ontdekken en jullie leuke artikels te lezen! En daar is dit artikel helemaal de plek voor. Schrijf in jou reactie wat voor blog je hebt, waar je over schrijft, en waarom jou blog zo leuk is! Ik ben heel erg nieuwsgierig en ga deze week de tijd nemen om alle blogjes te lezen. Spammen maar!

Dus helemaal de tijd om je blog te spammen!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Yay, wat leuk en lief dat we mogen spammen! Mijn blog ken je al, haha. Ik blog sinds 2013 op http://www.annajirina.blogspot.com over beauty, lifestyle en DIY! Ik ben dol op fotografie en dat zie je hier ook terug. De laatste maanden ben ik weer heel actief op mijn blog, dus er is genoeg te lezen! 🙂 Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen! Liefs

 2. Wat een leuke lijstjes, ik vind ze heel gezellig. Ik weet eigenlijk niet of je wel eens op mijn blog The Dutch Chronicles bent geweest. Ik blog op http://www.thedutchchronicles.com over lifestyle, boeken en travel. Op het moment schrijf ik alleen voornamelijk over mijn zwangerschap, ik kom met mijn dikke buik toch een stuk minder de deur uit :D.

 3. Oh wat fijn dat we mogen spammen! Thanks!

  Mijn blog is een mindstyle en lifestyle blog met als hoofdonderwerpen: Travel, Eco en Happiness. Bereid je voor op blogs, zondags een diary van mijn week en op woensdag komt er een video online.
  Ik ben positief ingesteld en mijn grootste liefde in travelling? Parijs! <3

  http://www.mrsstilletto.nl

 4. Lief artikel! Ik zal me eerst even voorstellen; ik ben Desiree, 19 jaar, derdejaars conservatoriumstudent en zelfstandig ondernemer/ freelancer. Ik schrijf wekelijks op mijn persoonlijke lifestyle blog over alles wat mij bezig houdt in het leven. Fashion, beauty, reizen, hardlopen, muziek, onderwijs en je kunt zo gek niet bedenken. Wellicht tot op mijn blog! 🙂

 5. Wat lief dat we mogen spammen! Ik heb onlangs je blog ontdekt en ik vind hem superleuk. Ik ben Melissa en blog op http://www.mellavieee.be – Ik blog over alles wat ik leuk vind. Elke maandag komt er een diary online en op woensdag een video op mijn YT kanaal. Hopelijk kom je eens een kijkje nemen 🙂

 6. Nou euh, een 'spam je blog' sla ik niet over hahah, maar ik ben dus Lotte, en ik blog sinds een klein tijdje op mijn blog lotteannablog.wordpress.com , voor de rest heb ik er niet veel over te zeggen en moet je maar gewoon een kijkje nemen haha! X

 7. Wat tof dat je ons laat spammen! Ik ben Madelon en ik blog voor C'est Belle (www.cestbelleblog.nl) Ik blog over de gekke dingen die mij opvallen, dingen die ik graag wil delen en nog veel meer 🙂

 8. Wat leuk dat je steeds op zoek bent naar nieuwe blogs! Ik ben Lynn en ik blog sinds oktober 2015 op http://acrossnewskies.blogspot.be . Ik schrijf over zowat alles wat ik leuk vind! Steeds welkom 😉 Hope you like it!

 9. Wat lief dat we mogen spammen zo zeg!
  Ik heb een persoonlijke blog, waar ik eigenlijk schrijf over vanalles wat ik leuk vind
  ik heb op maandag een Weekly Rewind, op woensdag Leuke blogtips, zaterdag een Healthy update en op zondag Bloggers Interview, verder komt er Beauty, DIY, Tags en verder komt er dagelijks nog veel meer voorbij. Het lijkt me leuk als je een kijkje komt nemen en misschien wel blijft hangen, je bent van harte welkom! Liefs Patricia http://www.patriciakleijn.nl

 10. The Beautyboulevard is een tweetalig beauty, lifestyle en fashion blog met een persoonlijke touch. Dit zijn natuurlijk de meest uiteenlopende onderwerpen, maar ze hebben allemaal een doel: meiden helpen om zich weer lekker in hun vel te voelen.
  http://www.thebeautyboulevard.nl

Geef een antwoord

Sluit Menu