hoe vind je een goedzittende beha? Ik geef je vier tips!

hoe vind je een goedzittende beha? Ik geef je vier tips!

De (lange) zoektocht naar een goed zittende beha, iedere vrouw is hier bekend mee. In de winkel blijkt die goed te zitten, maar op lange termijn prikt die in je huid, en blijven je borsten niet goed op zijn plek zitten. Jarenlang heb ik hiermee geworsteld.. Over de jaren heen heb ik een aantal tips eigen gemaakt die voor mij goed werken, en ik graag met jullie wil delen! Lees je mee?

1. Stap uit je comfortzone
Je bent op zoek naar een nieuwe goed zittende beha, pak niet direct het soort beha waar je snel naar grijpt. Je vaste vorm voor een beha zit niet voor niets niet prettig. Het is tijd om uit je comfort zone te stappen! Probeer nieuwe soorten, vormen, kleuren, stoffen. Als je je openstelt, kun je ook je nieuwe geliefde beha vinden. Ik kan je adviseren om hierbij professionele hulp te gebruiken. 
2. Let erop hoe je borst in de beha valt
Wees alert tijdens het passen, en bekijk je boobs aandachtig! Ik heb vaak bij het passen van een beha dat een stukje huid uitpuilt aan de zijkant. Dit is niet de bedoeling, als dit zo is pas dan een andere vorm of maat. De borst moet helemaal in de beha vallen. 
3. Zorg dat het comfortabel zit
Een van de belangrijkste punten, maar wat vaak vergeten wordt. Zorg ervoor dat de beha comfortabel zit. Het is van groot belang dat je een beha de gehele dag kunt dragen, en je moet niet het gevoel hebben dat je ernaar verlangt om de beha uit te doen, omdat de beha zo prikt in je huid. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de beha mooi is, doordat het goed zit, en het jouw smaak is voel je je ook beter. En kun je dit ook uitstralen naar buiten, je voelt je zelfverzekerder. Bij LASCANA hebben ze een groot aanbod aan diverse beha’s, in allerlei vormen, kleuren, en stoffen. Van een comfortabele sexy beha, tot een fijne comfortabele basic beha die bij elke outfit past. Ben jij al bekend met LASCANA? Neem zeker een kijkje bij het aanbod van deze webwinkel. 
4. Pas op het laatste haakje
Mijn laatste tip is om de beha te passen op het laatste haakje. Zo pas je de beha op de ruimste vorm, en kun je de beha verstellen als dit nodig is. De beha rekt altijd uit met dragen. Door de beha op het laatste haakje vast te stellen, blijft de pasvorm goed zitten als de beha ruimer gaat zitten. 
Je kunt natuurlijk ook altijd je maat laten opmeten, en advies vragen bij een professionele beha winkel. Met deze tips heb ik de perfecte beha gevonden, ga jij de zoektocht aan binnenkort? 
Wat is jouw favoriete beha merk? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Ik heb toevallig op dit moment mijn nieuwste bh aan – voor de zomer gekocht. Toen zat hij prima, in de winkel. Maar nu zit hij erg strak en hij zit wel echt op het laatste haakje.. Maar ik weet dat hij nog uit gaat rekken, dus ik houd hem natuurlijk wel en wil hem ook blijven dragen tot hij lekker zit. Wel even doorzetten, want hij plet mijn ribben nu wel een beetje, hihi. Ik kijk het gewoon eventjes aan, en als het niks wordt, dan ga ik op zoek naar een andere met jouw tips!

  2. Fijne tips! Geinig, ik kreeg namelijk (bijna) dezelfde tips toen ik voor het eerst mijn maat ging laten opmeten bij een lingeriewinkel. Vooral je beha op het laatste haakje dragen weten heel veel vrouwen niet, waardoor ze vaak met de verkeerde maat rondlopen. Mijn favoriete merk is momenteel Calvin Klein. Ze kosten wat meer, maar zitten zo goed!

  3. Ik koop mijn bh's vooral in de H&M omdat ik die qua kwaliteit echt wel goed vind voor de prijs die je maar betaalt. Ik let er ook altijd op dat het stukje tussen de cups op m'n huid valt. Dat las ik ooit ergens als tip dus nu zorg ik altijd dat ik m'n bh's daar op uit kies.

Geef een antwoord

Sluit Menu