Loving Vintage! | 3 items die ik graag verzamel.

Loving Vintage! | 3 items die ik graag verzamel.

Zoals jullie misschien wel weten van mij, ben ik gek op kringloop winkels. Ik kan er van genieten om een dag allerlei verschillende winkels langs te gaan en de mooiste interieur schatten te scoren. Naast kringloop winkels ben ik ook gek op vrijmarkten. Vandaag deel ik met jullie mijn vintage verzamelingen, en mijn favoriete kringloop winkels en vrijmarkten. Lees je mee?

Bron: pinterest

1. Oude camera’s
Ik ben gék op vintage camera’s! Je hebt ze in zoveel verschillende formaten en vormen. Het is fascinerend om te zien hoe de technologie tot nu toe is veranderd. Vintage camera’s kun je in je interieur combineren! Door ze bijvoorbeeld bij elkaar te combineren en tentoon te stellen. Ik heb een pronkstuk in mijn verzameling, ik heb een oude camera gekregen van de tante van Mike. Super bijzonder cadeau! Het heeft een prachtig plekje op mijn kamer. Ik scoor ze graag op vrijmarkten, daar liggen ze vaak voor een prikje!


2. Vintage blikken
Vintage blikken ben ik ook helemaal verzot op. Mijn verzameling is begonnen toen ik een Verkade blik vond bij de kringloop winkel. Ze hebben meestal zo’n leuke print, en het lijkt mij erg leuk om dit later in mijn keuken te combineren. Zo heb ik de bolletjes beschuit blikken, oude sigaretten doosjes, en een ouderwetse EHBO kist (die zelfs nog gevuld is!). Ze geven echt die vintage look in je interieur, en ze liggen regelmatig voor een prikkie in de kringloop winkel.


3. Tegeltjes producent Gouda
Als laatste vind ik het erg leuk om vintage producten van mijn hometown Gouda te sparen. Bij de kringloop winkel heb ik regelmatig vintage tegeltjes gevonden met de trekpleisters van Gouda. Deze zijn gemaakt door de producent Gouda. Ze hebben een hele toffe uitstraling!
Echter heb ik ook nog twee delft blauwe bordjes gekocht met daarop een trekpleister van Gouda.
I love it.

Mijn favoriete kringloop winkels en vrijmarkten: 
Gouda: 
Stichting kringloop Gouda:                             Fluwelensingel 86.

Waddinxveen:
Woord en daad kringloopwinkel                      Mercuriusweg 15

Breda: 
Vindingrijk                                                       Riethil 6

Emmaus kringloopwinkel                                Veilingkade 7

Vrijmarkten: 
Vrijmarkt Princenhage (6 Mei)                        Haagweg 358Wat spaar jij graag? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat leuk dat je dit soort vintage vondsten spaart! Eigenlijk wel heel tof, die voorliefde voor oude camera's! En ook heel leuk dat je oude bordjes van je eigen home town spaart. Supertof om te hebben, denk ik!

  2. Erg leuk dat je dit soort dingen spaart! Ik ben zelf ook begonnen met een verzameling oude camera's. Inderdaad leuk om te zien hoe de technologie veranderd.

Geef een antwoord

Sluit Menu