Summer mood!

Summer mood!

I’m back! Na 11 dagen lekker genoten te hebben in Kefalonia zijn we weer thuis in het koude kikkerlandje. Er komen vele leuke vakantie artikels op mijn blog en ik trap af met een zomerse outfit post. Ik heb het bloggen heel erg gemist en kan niet wachten om met alle leuke vakantie artikels met jullie te delen. Ik ging een avondje uit eten en droeg een zomerse outfit met een gebloemd rokje, ik ging voor de camera staan en Mike maakte de foto’s (liefde voor vriendjes die outfit foto’s willen maken!). De gehele outfit zie je in het artikel van vandaag.

 Een van mijn favoriete kleuren voor de zomer is rood, de kleur rood staat voor vrolijkheid en vrouwelijkheid. Het rokje heb ik geshopt bij de Costes in de sale, ik ben verliefd op de zomerse bloemenprint in combinatie met de kleur. Het rokje is best aanwezig, om dit in balans te houden heb ik de outfit afgemaakt met een witte top met als details een soort van studs en droeg ik deze avond rode lipstick (favoriet!).

Ik heb de outfit afgemaakt met een zonnebril van cheapass zonnebrillen. Dit is een webshop waarbij ze diverse zonnebrillen voor een goedkoop prijsje verkopen. Voor zowel mannen als vrouwen! Perfect voor vakantie wanneer je verschillende eyecatch zonnebrillen mee wilt nemen. Ik ben gegaan voor een shiny zonnebril met een marmeren look. De zonnebril is een musthave voor een zonnige vakantie!

Fotograaf: Mike <3
Outfit details:
Top – Costes | Rokje – Costes | Tas – Kaufhaus (vintage store) | Ketting – Costes | Zonnebril – Cheapass zonnebrillen | Sandalen – Invito | 
Wat vinden jullie van de outfit? En wat is jullie favoriete kleur wat betreft kleding? <3

Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 10 reacties

  1. Heerlijk zomers zeg! Lekker 🙂 Krijg meteen vakantiekriebelssss. Mijn favoriete kleur.. lastig. Ik denk roze/wit/zwart vooral

  2. Leuke zomerse outfit! Mijn favoriete kleur voor de zomer is momenteel rood/roze 🙂

  3. Ik vind de combinatie van dat rokje met het shirtje én de lipstick zó leuk staan!! De foto's zijn ook erg leuk geworden trouwens. 😀

  4. Oeh wauw, wat een mooie outfit! Je rokje is zo vrolijk, love it <3

Geef een antwoord

Sluit Menu