Vintage shopping! | Kingsday special, hobbelpaard, jaren 50 camera, en body positivity oorbellen! #3

Vintage shopping! | Kingsday special, hobbelpaard, jaren 50 camera, en body positivity oorbellen! #3

Hebben jullie genoten van Koningsdag? Ik wel! Ik ben veel in de kroegjes te vinden geweest, lekker meedansen op de foute hits, ook ben ik natuurlijk wezen rondneuzen op de rommelmarkt. Met Koningsdag was ik in Breda, er hangt in deze fijne stad altijd een heerlijke sfeer met dit soort dagen. Stek (een geweldige plek!), had een Koningsdag markt georganiseerd voor volwassenen. Hier stonden allerlei leuke kramen met tweedehands items, en tevens creatieve ondernemers die hun producten ter verkoop stelden! Ik heb een aantal toffe items gescoord, en ik deel ze graag met jullie! Kijken jullie mee?

Drie LP’S, Bee Gees, ABBA & Billy Joel | 10,00 

Mijn eerste aankopen waren deze drie geweldige lp’s! Mijn lp collectie wordt met de jaren steeds groter. Mijn meeste lp’s zijn tweedehands. Op Stek hadden ze een winkeltje met allerlei lp’s, van nieuwe varianten, tot tweedehands lp’s. Deze albums heb ik gevonden in bakken van drie lp’s voor tien euro! Koopjes!

Body positivity oorbellen Toscana Banana | 10,00 

Wat een toffe creatieveling is Toscana Banana! Haar kraam viel mij direct op, vrolijk gekleurde items, opvallende vormen, en een vrolijke uitstraling. Mijn oog viel direct op deze artistieke oorbellen. Naast oorbellen had ze ook toffe t-shirts, accessoires, spiegeltjes, kaarten en ga zo maar door. 🙂 En dit allemaal met een vleugje self-love, feminisme, en body positivity! Hoe tof! Bekijk zeker haar instagram account. 

Vintage camera uit circa de jaren vijftig! | 15,00 

Ik ben dol op oude camera’s! En zoals jullie misschien wel van mij weten, spaar ik vintage camera’s. In mijn verzameling zitten camera’s van allerlei verschillende jaren. Zo heb ik een camera van Mike zijn tante gehad, die behoort tot mijn oudste camera in mijn bezit (zie de foto hierboven!). Deze toffe camera die ik tegenkwam op de stek markt komt op de tweede plaats! Ik heb research gedaan, dit is een camera die circa uit de jaren vijftig komt. Het is echt een aanwinst in mijn verzameling! Zó blij mee.

Oversized spijkerjasje Ulla Popken | 10,00 

Een item waar ik al een langere tijd naar op zoek ben geweest is een oversized spijkerjasje! Nergens kon ik ze helaas vinden. Toevallig stond er een kraam met allerlei leuke leren tasjes, maar ook spijkerjackjes in alle soorten en maten. Ultra blij ben ik met deze tweedehands aankoop! Je zult hem zeker binnenkort voorbij zien komen in een outfitpost. 

Hobbelpaard | 2,00 

En ten slotte stiekem wel mijn favoriete aankoop: het old school hobbelpaard! En nee, ik ben niet zwanger, en we beginnen voorlopig ook nog niet aan kinderen haha! :-). Dit old school hobbelpaard heb ik vaker gespot op een markt, en in de kringloop. De laatste keer had ik zúlke spijt dat ik hem niet had meegenomen. Toevallig liep ik op de stek markt tegen het hobbelpaard weer aan! Ik kon het hobbelpaard meenemen voor twee euro, daar kon ik hem echt niet voor laten liggen. Nu berg ik hem op, en komt hij hopelijk in de toekomst van pas! <3

Dit waren al mijn aankopen van Koningsdag! Hebben jullie leuke items kunnen scoren, en waar hebben jullie Koningsdag gevierd? 

Liefs, 
Evelien 

Deze post heeft 4 reacties

  1. Superleuke items heb je gescoord! Wat is dat hobbelpaard mooi zeg 🙂 Ik had er vroeger ook een. Zo'n mooie, oude camera heb ik ook. Gekregen van mijn oma. De camera is van de vader van mijn opa geweest. Heel tof dat ik die mocht hebben.

    Liefs <3
    Marloes

  2. Op Koningsdag ben ik veilig binnen gebleven, maar ik geniet wel van jouw aankopen. Ik snap dat je blij bent met die camera. Hij ziet er geweldig uit. En het hobbelpaard…Té lief!

  3. Wat gaaf! Vooral dat fototoestel en hobbelpaard! Erg leuk. Ik heb ook een aantal leuke dingen gescoord op Koningsdag, ik kijk er het hele jaar naar uit!

Geef een antwoord

Sluit Menu