Persoonlijk | 15 feitjes over mij! #1

Persoonlijk | 15 feitjes over mij! #1

Let’s get personal! Ik vind dit zelf altijd leuke artikelen om te lezen bij andere blogs. In dit artikel leren jullie mij (nog) beter kennen! Ik deel 15 feitjes over mij, van onder andere mijn grote angst, favoriete snackje, en mencrush. Lees je gezellig mee?

1. Ik geniet van het moment dat mijn BH uit kan, en ik een chill trui aan kan doen. Heerlijk!
2. Ik droom ervan om krokodillen, koala’s, en leeuwen in het echt te zien. 
3. Mijn snack guilty pleasure zijn de chocolade koekjes van de Albert Heijn. 
4. Ik droom van meerdere beroepen: psycholoog, (psychologie) lerares, en eigenaar van mijn eigen tijdschrift. 
5. Door mijn drukke week heen geniet ik van een avondje vrij. 
6. Mijn grootste angst zijn maskers, clowns, een mureen, en krokodillen. 
7. Ik ben best lang, 1,82 en ik heb schoenmaat 42/43. 
8. Mijn mencrushes zijn: James dean, Daan Schuurmans, en Channing Tatum. Kwijl kwijl. 
9. Ik droomde er vroeger van om fietsenmaker te worden. Terwijl ik totaal niet technisch ben, en hier ook weinig mee heb haha!
10. VT wonen, het perfecte plaatje & designdroom zijn mijn favoriete tv programma’s, ik zit elke week er weer voor klaar!
11. Mike en ik hebben elkaar leren kennen op vakantie, met een trillende stem sprak ik Mike aan tijdens het afwassen. Uiteindelijk heeft het zoveel moois en leuks opgebracht!
12. Na dat ik het licht uit heb gedaan op de overloop ren ik als een gek naar boven, ik ben doodsbang in het donker! Soms maak ik dan ook nog een raar gil geluidje. 
13. Jaloerse mensen, betweterige mensen.. ik kan mij eraan ergeren! Verschrikkelijk. 
14. Vervelende verkleinwoorden. Ik heb er een houtje van om overal ’tje’ achter te plaatsen. Soms zorgt het voor een hoop lol!
15. Ik ben ontzettend dankbaar ingesteld, mede door mijn baan. Tegenwoordig kijk ik heel anders tegen problemen, en gezondheid aan. Ik ben dankbaar dat ik zowel lichamelijk als geestelijk gezond ben, en dat ik allerlei kansen krijg om mijn dromen waar te maken. 
Wat is een random feitje over jullie? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Wat leuk om zo meer over je te weten te komen! Ik wist niet dat je best wel lang bent en dat je vroeger fietsenmakersambities had, haha. Wel heel mooi dat je misschien psycholoog zou willen worden en nog meer mooie beroepen overweegt. Ik zie ze je alle drie zo beoefenen 🙂

  1. Haha! Dat hoor ik wel vaker 🙂
   Ah, wat een lief compliment. Super leuk om te horen!
   Liefs,
   Evelien

 2. Ah leuk om te lezen! Grappig ook dat je vroeger fietsenmaker wilde worden. Ik wilde vroeger altijd bij de bereden politie, maar heb uiteindelijk besloten de creatieve kant op te gaan en nu hoop ik over een aantal jaar als zzp'er aan het werk te zijn.

  1. Ah je beroepskeuze nu is ook echt super tof!
   Heel veel succes ermee. <3
   Liefs,
   Evelien

 3. Leuk om meer over je te weten te komen! Ik had niet verwacht dat je zo lang bent, geen idee waarom, haha! En wat grappig dat je vroeger fietsenmaker wilde worden, wel heel origineel in ieder geval :p

 4. Vind jij gemakkelijk mooie schoenen in jouw maat? Ik heb soms al problemen met mijn grote 41. Het lijkt wel alsof die veel sneller uitverkocht zijn dan de andere maten!

  1. Vroeger had ik er erg moeite om leuke schoenen te vinden in mijn maat, gelukkig valt het de laatste jaren mee.
   Zo slaag ik goed bij Omoda, dr Martens, en sneakertjes zijn ook vaak in mijn maat te vinden.
   Het is wel dat ik vaak selectiever schoenen koop omdat ze wel duurder zijn in mijn maat.
   Klopt! Heel herkenbaar!
   Liefs,
   Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu