Photodiary 55 | Véél series, cactusjes shoppen, en proeven gehaald!

Photodiary 55 | Véél series, cactusjes shoppen, en proeven gehaald!

Jaa, het is weer Dinsdag dus dat betekent de wekelijkse photodiary! Ik heb een heerlijk rustig weekje gehad, helaas wel niet zo lekker geworden van de week maar ik heb ook een hoop leuke dingen gedaan. Ik heb onder andere veel series gekeken, ik ben nu the walking dead aan het kijken met Mike en wij zitten al bij seizoen 3. En ben zelf bezig met pretty little liars en ben daar bij seizoen 2. Is allemaal zo spannend! Ik heb deze week ook mijn proeven gehaald! Wat een opluchting, nu komt alles wel heel erg dichtbij. En heb leuke cactusjes geshopt voor mijn kamer en andere leuke interieur dingetjes. Lezen jullie mee?

Jaaaa ik kreeg Dinsdag de goedkeuring dat ik mijn proeven heb gehaald! Zo’n fijn gevoel, weer een flink stapje dichter bij mijn diploma.

Throwback time, naar de leuke vakantie samen met poopoo in Zeeland.

The love of my life!

Morning routine, een aantal van mijn favoriete producten die ik graag gebruik.

Tony’s is always a good idea, na een stagebijeenkomst in de ochtend zijn Jeanine en ik eventjes langs de hoogvliet gereden en daar was tony’s in de aanbieding. Yay!

Achterop bij mijn zus op haar scootertje.

Smile!

Wat een dotje is Saartje toch! Soms ook wel een onwijze doerak hihi. 

Ik vond dit zo’n mooi straatje, al dat groen. Ik wil vaker outfit foto’s gaan plaatsen op mijn blog, so stay tuned! Ook dit outfitje staat al online.

Ik schreef een review over een van mijn favoriete rituals producten. De review kan je  hier lezen. Er ik verklap ook een hele handige tip voor jullie!

Donderdag middag / avond had ik knallende hoofdpijn en was ik niet lekker. Ik keek het vrijdag aan en in de middag trok het weg. Ik heb toen gelijk mijn ID verlengd (die was verlopen) en kwam ik langs een leuk winkeltje met cactusjes en heb er gelijk eentje gehaald.

Lang leve de etos aanbiedingen! Venus, en nivea was 1+1 gratis, en de garnier reiniging  3 euro. Schilt toch weer.

Selfie! En happy Saturday. Genieten van het weekend! Ik wil vaker hoedjes gaan dragen, ook ga ik opzoek naar een rieten hoedje voor de zomer.

Ik heb dit leuke mandje geshopt en het cactusje. Staat zo gezellig in mijn kamer!

Vroom vroom in de binnenstraatjes van Gouda, helaas heb ik niet mijn rijbewijs en mag ik geen scooter rijden. (Misschien ooit?!) Lijkt mij zo leuk.

Zaterdag middag gingen Mike en ik eventjes naar de stad toe om een cadeautje te kopen voor zijn oom die jarig was. En ik kwam dit leuke bord tegen, haha zo waar!

Zaterdag avond kwamen we laat thuis en zijn we nog eventjes wat wezen drinken. Man wat heb ik een zwak als hij een wit blousje aan doet, een beige broek en nette schoentjes, en niet te vergeten een coubertje. Hemels! Zo sexy haha.

Zondag ochtend na een lekker ontbijtje thuis gingen Mike en ik eventjes wandelen met Noah en wat vond ze het leuk! Helemaal springen door het hoge gras (heel schattig) en daarna afkoelen in de sloot. Gelukkig was het geen ‘vieze’ sloot met allemaal  kroost en dingen. 

Zondag middag keek ik Mike lief aan en vroeg of die eventjes met mij naar de intratuin wou. Ik wou kijken voor leuke plantjes op mijn kamer, en mijn zus werkt daar dus was wel eventjes gezellig om langs te gaan.

Zo’n leuke auto dit!

Jaaaa ik heb weer een cactusje mee genomen! Heb nu twee leuke plantjes in mijn kamertje, staat toch wel gezellig dat groen.

Na de intratuin zijn we lekker naar huis gereden en hebben we een aantal afleveringen van the walking dead gekeken. Het wordt steeds spannender! Soms vind ik het ook wel vies haha, gelukkig kijk ik het met mijn vriend. We hebben een middag geknuffeld en gerelaxt, in de avond lekker soepje, stokbroodje en pizzastukjes gekeken en daarna ging Mike weer naar huis.

Love my jacket! En dit outfitje. <3 Gelukkig zijn mijn adidasjes nog zo wit!

Maandag was er studiedag op mijn school dus had ik lekker een dagje vrij, het regende helaas wel.. ik heb lekker een dagje in een trui jurkje doorgebracht, en een knotje op mijn hoofd en lekker geen make-up op. Wel nog eventjes noah uitgelaten natuurlijk en uitgebreid geluncht en dagje serie gekeken. Heerlijk! 
Om foto’s te zien kan je mij volgen op instagram onder de naam: byEvelienn. Zou ik leuk vinden! See you there. (:

Hoe was jullie week? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat goed dat je je proeven hebt gehaald! Top gedaan hoor. 🙂
  Lekker dat je gister een dagje vrij was. Het was inderdaad echt weer om in huis te zitten zonder make-up op en je haar in een knot, haha. Leuke cactus heb je gekocht trouwens. 😀

 2. Wat goed dat je je proeven hebt gehaald! Top gedaan hoor. 🙂
  Lekker dat je gister een dagje vrij was. Het was inderdaad echt weer om in huis te zitten zonder make-up op en je haar in een knot, haha. Leuke cactus heb je gekocht trouwens. 😀

 3. Zo fijnnnn, gefeliciteerd! Heerlijk, weer een stukje dichterbij je diploma. You go girl :)! En wat leuk, een nieuwe cactus <3. Daar kun je er echt niet genoeg van hebben, hihi!

 4. Wat een leuke foto's weer =)
  Gefeliciteerd met het halen van je proeven!
  Liefs Jorinda

 5. Gefeliciteerd met het behalen van je proeven! En je nieuwe mini cactussen zijn zo schattig 🙂

 6. Wat een leuke en gezellige foto's! En wat toevallig, ik was donderdag ook helemaal niet lekker! Had die avond echt migraine en erg last van mijn buik. Je hebt wel veel leuke dingen gedaan, die cactusjes zijn leuk <3

 7. Jij en je vriendje zijn zó lief bij elkaar hè <3 en dat witte jacket met franjes staat je echt leuk, waar heb je die eigenlijk gehaald?

 8. Leuke diary!
  Gefeliciteerd met het behalen van je proeven!

Geef een antwoord

Sluit Menu