Photodiary 120 | Nachtje weg, toffe samenwerking & december kriebels!

Photodiary 120 | Nachtje weg, toffe samenwerking & december kriebels!

Ik begin dit artikel direct met een verontschuldiging. Vorige week Dinsdag was de wekelijkse photodiary niet online gekomen aangezien mijn week zo vol zat met stage en school dat ik weinig leuks had om te laten zien. Deze photodiary daar in tegen staat vol met allerlei leuks, ik had mijn eerste week school van mijn nieuwe semester maar heb daarna een super toffe samenwerking gehad, ging ik nachtje weg & ik heb de December kriebels al te pakken! Lezen jullie mee?


Maandag

Maandag ochtend had ik les, ik moest maar voor een halfuurtje naar school toe in verband met intervisie moment. Ik had dit boek geleend bij de bibliotheek van school. Super interessant! In de avond ben ik gaan sporten en had voor de rest een hele relaxte dag. <3 In de avond ging ik met mijn beentjes omhoog en lekker chillen billen en gossip girl kijken. 
Dinsdag
Dinsdag had ik pas rond half 3 school, in de ochtend ging ik wat aan mijn blog werken en deed ik uitgebreid mijn make-up, die dag maakte ik een lichte smokey eye. Zo leuk om te doen!
In de avond ging ik weer lekker relaxen en dronk ik een heerlijk rood wijntje. Hoe leuk is trouwens de polaroid slinger? 

Woensdag

Woensdag was ik vroeg onderweg naar Amsterdam voor een dagje school, het stopte al om 2 uur want een aantal lessen vielen uit. In de middag ging ik mijn schoolwerk op orde brengen. In de trein las ik dit beautyboek, ik vond hem zo leuk!

In de avond keek ik een interieur programma terug en relaxde ik vooral. Ik vind het erg fijn om de laatste tijd lekker te relaxen, ik merk dat ik snel moe ben dus ik doe het de laatste tijd wat vaker. 

Donderdag
Donderdag had ik een dagje stage dus ik reisde naar Amsterdam toe, eenmaal aangekomen in Amsterdam reden de bussen niet, gelukkig had ik mijn skeelers mee dus ik ging op mijn skeelers vanuit hartje Amsterdam, het was zo eng haha! Ze waren overal aan het verbouwen en super super super druk. In de ochtend ging ik met mijn buddy skeeleren en in de middag ging ik langs mijn andere buddy. 

Vrijdag
Vrijdag had ik een super leuke dag! Ik ging samen met mijn moeder naar Den Haag want ik had een afspraak bij de Bobbi Brown counter voor een super toffe samenwerking. Ik kreeg die dag een touch up en de make-up werd helemaal op mijn huid afgestemd, een super toffe ervaring en kan niet wachten om meer er over te vertellen, ook mijn moeder kreeg een touch-up dus was een super leuke ervaring! 

 Dit waren onze looks van vandaag! Kijk hoe mooi onze make-up zit, zo mooi <3

 Ook namen we een kijkje bij de nieuwe hudson bay en viel mijn oog op dit prachtige heavy metals palette van Urban Decay, hij is zo mooi! <3

 Ik ging ook nog even langs de Sissy Boy en ik paste deze toffe jurk, hij lijkt heel erg lang maar valt net over mijn knie. Ik twijfelde erg dus ik had hem niet mee genomen.

We gingen toch weer even terug naar de Bijenkorf, ik vind de Bijenkorf in Den Haag echt heel erg mooi. Ze hebben vele verdiepingen en ik vind de kerstafdeling daar prachtig. Natuurlijk moest ik ook even een foto maken! In de avond kwam Mike langs en verraste hij mij zomaar met een parfum van Hugo Boss, super lief <3
Zaterdag

 Zaterdag ochtend zaten Mike en ik in de auto want we gingen naar Veenendaal toe voor een familie weekend want mijn opa en oma waren 55 jaar getrouwd, we hadden een borreltje en mooie orchidee gehaald als cadeau. <3

 Eenmaal aangekomen in het hotel zetten we onze koffertjes neer en verkennen we de kamer. Het was echt een prachtige kamer met een open badkamer inclusief bad. Me likey! Ik heb eigenlijk geen foto gemaakt van de kamer aangezien ik het helemaal vergeten ben, ik heb wel gevlogd dus dat zien jullie binnenkort verschijnen. Ik verraste Mike met zijn schoen te zetten en er chocolade reepjes in te doen.

Ik genoot ook zo dat we een bad hadden op de kamer dus ik ging badderen met een bruisbal van Lush, ik kan daar zo van genieten. <3

In de avond gingen we lekker uiteten en daarna belanden we vlak bij de bar en gingen we wijntjes en mojito’s drinken. Super gezellig! Opa kreeg voor de grap een kinderijsje van de barman haha. Was een super gezellig avondje, daarna ben ik nog uitgebreid wezen genieten onder de heerlijke regendouche. Love it. <3

Zondag 

 Happy Sunday morning! We moesten vroeg uit de veren voor het ontbijt, ik vind het ontbijt bij hotels altijd zo’n feestje. <3

Dit was mijn outfit of the day, een van mijn favoriete outfits op het moment! <3

 Noah zat bij mijn ouders op de kamer maar ze mocht deze ochtend eventjes bij ons langs komen. Zo lief! Ze stond heel de tijd zo om naar buiten te kijken. Ik smolt.

Rond 11 uur vertrokken we naar Ouwehands Dierenpark, Noah mocht ook mee naar de dierentuin en vond het maar al te interessant. Op een gegeven moment ging Noah met haar snuitje tegen de ruit aan en er kwamen allemaal aapjes kijken. Super lief. In de avond gingen we chinees eten en was het weekendje weg alweer voorbij. 
Hebben jullie een leuke week gehad? <3

Liefs, 
EvelienDeze post heeft 10 reacties

  1. Wat een fijne week! En wow, een samenwerking met Bobbi Brown, wat tof! Ik kan ook altijd zo genieten van hotelontbijtjes trouwens, zo lekker.

  2. Heel fijn weekje! En die samenwerking is wel heel erg gaaf zeg!

  3. Wat leuk dat je een weekendje weg was met familie, ziet er zo gezellig uit! En tof zeg, die samenwerking met Bobbi Brown, yay! <3

  4. Hahaha, hoe leuk is die foto van je opa?! Fijn, zo'n familieweekendje. Dat doen wij ook een keer per jaar met m'n vriends ouders, zijn broer en z'n gezinnetje. En liefde voor stokstaartjes! ♥

  5. Ah wat leuk dat je bij Bobbi Brown je make-up hebt mogen laten doen! Dat is nog eens een toffe samenwerking zeg. 🙂 Haha, ik moest wel lachen om die foto van je opa. Echt een leuke foto! Wat is jouw bordeaux/wit gestreepte shirtje LEUK zeg! Ik zoek al heel lang zo een. Waar is hij vandaan? 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu