Creëer warmte en sfeer in huis met de vier interieur tips!

Creëer warmte en sfeer in huis met de vier interieur tips!

Je interieur op een warme en sfeervolle manier inrichten kan nog best moeilijk zijn. Mis je in jouw huis de sfeer en is het aan de kille kant? Ik hou van sfeer en warmte in je huis, dus in dit artikel geef ik jullie vier tips waardoor je direct aan de slag kunt gaan om sfeer en warmte in je huis te krijgen! Met deze tips wil je je huis niet meer uit omdat het er zo sfeervol is! 😉 Lees je mee?

1. Zorg voor een sfeervolle vloer
De vloer in huis is de basis voor je interieur, een vloer heeft veel invloed op de sfeer van je huis. Als je warmte en sfeer zoekt in je interieur vind ik een kille vloer zoals plavuizen niet heel erg fijn. Ik hou zelf meer van de houten vloeren, visgraat of toffe prints in je vloer. Ik heb vandaag voor jullie een geweldige tip, misschien ken je de tip al of misschien nog niet. PVC vloeren  zijn de uitvinding! Je kunt de sfeer van een houten vloer krijgen en het is nog eens praktisch ook! Het is makkelijk schoon te maken (ideaal met kinderen of dieren in huis). PVC vloeren zijn verkrijgbaar in talloze varianten, variërend van dessins met een hout- of tegelstructuur (love it!) tot allerlei verschillende kleuren. De PVC vloeren hebben weinig onderhoud nodig, en ze zijn ook nog eens geluiddempend. Ook belangrijk bij het uitzoeken voor de basis van je huis! Neem eens een kijkje op de website van Thuisin. Zij hebben een groot assortiment aan PVC vloeren.

2. Gebruik diverse materialen
Combineren is mijn middle name. Ik hou ervan om diverse stylen en kleuren met elkaar te combineren maar dit kun je ook goed doen met verschillende materialen. Materialen zoals wol, suède en leer kunnen ervoor zorgen dat er meer warmte en sfeer in je huis gecreëerd wordt. Maak bijvoorbeeld zelf een gebreid kussen, of een groot plaid. Je kunt ze natuurlijk ook kopen bij woonwinkels of het tuincentrum. Dit geeft gelijk een sfeer boost in je interieur!

3. Warme kleuren zijn de key!
Bij een sfeervol interieur kunnen warme kleuren niet ontbreken, denk hierbij aan warme bruintinten, roest kleuren, okergeel et cetera. Het zijn uitgesproken kleuren maar ze kunnen prachtig staan in je interieur en voor de sfeer zorgen die je zoekt. Je hoeft niet direct de muur okergeel te verven (is wel heel tof by the way) maar je kunt ook beginnen met het aanpassen van je accessoires, mooie bloemen, vazen, kussens. En als dit bevalt kun je altijd nog een kleur aanbrengen op de muur!

4. ‘Kleed’ je woonkamer aan
Een kleed kan een geweldige eyecatcher zijn in je interieur. Je hebt ze in diverse materialen, kleuren en prints. Als je het aandurft kun je voor een vrolijke print gaan, maar als je het iets rustiger wilt houden zijn bijvoorbeeld de gebreide kleden ook erg tof. Die zorgen tegelijkertijd ook voor de warmte en de sfeer die je graag in je huis wilt.

Hoe zorgen jullie voor warmte en sfeer in je huis? 
Liefs, 
Evelien



Deze post heeft een reactie

Geef een antwoord

Sluit Menu