New in: zonnebril!

New in: zonnebril!

Ik was een tijdje geleden in Den Haag om de nieuwe Primark te bezoeken. Ik woon in Gouda dus dat is best dichtbij Den Haag. Ik vind de primark echt onwijs mooi! Goed overzichtelijk en hij heeft 3 verdiepingen, een met vrouwenkleding, accessoires, lingerie en schoenen en de laatste is met mannenkleding en interieur. 🙂  Ik heb er leuk geshopt voor de zomer. Ik wou ook graag nog een nieuwe zonnebril dus ik was eventjes aan het kijken bij de afdeling. Ik heb daar deze leuke zonnebril voor maar liefst 3 euries gescoord! Zo goedkoop.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? En zijn jullie al bij de primark in Den Haag geweest? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Hoewel Den Haag mijn thuisthuis is en ik daar ook vaak kom, ben ik daar nog nooit in de primark geweest. Komt misschien ook een beetje omdat we in Eindhoven ook een primark hebben, al kom ik daar ook niet vaak. Ik vind je zonnebril leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu