Rock VS cuteness

Rock VS cuteness

Happy Friday! Om het weekend vrolijk in te gaan wil ik met jullie deze vrolijke outfit aan jullie zien. Met drie favoriete items in mijn garderobe waar ik ontzettend blij mee ben. Ik draag in deze outfit mijn geliefde tutu van ikkirikki, omdat een tutu best wel over the top girly is vind ik het leuk om er een stoer randje aan te geven. Dit doe ik door het te combineren met dit geweldige bandshirt van Nirvana! (fangirl). Kijken jullie mee naar de outfit?

Ik ben gek op tutu’s, ik vind ze zo leuk omdat je ze op verschillende manieren kan combineren! Je kan voor een sexy lookje gaan door te combineren met off shoulder top en een mooie choker maar je kan ook richting de stoere kant te gaan. Ik vind twee extreem verschillende stylen combineren altijd heel erg leuk, prettig voor mij want ik vind altijd alles leuk en dat zie je ook terug in mijn kledingkast haha. 😉

Tutu – Ikkirikki (gekocht bij le ballon) | Allstars – Sooco footbar | Bandshirt – Costes | Ketting – Little greenbag | Tas – Costes | Zonnebril – Cheapass zonnebrillen |

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een leuke outfit weer =)
    Erg leuk gecombineerd zo!
    Liefs Jorinda

  2. Je rockt deze rok echt helemaal! Oké meest slechte woordgrap ooit maar je outfit is echt heel leuk.

  3. Ik vind dit zo leuk! Ik zou ook nog wel zo'n rokje willen, maar ben bang dat hij in de kast beland en nooit gedragen wordt 🙁

  4. Wat een onwijs leuke outfit en mooie foto's! Ik wil zelf ook nog heel graag zo'n rokje hebben. Die zijn zo cute!

  5. Wat een toffe outfit, echt heel leuk gecombineerd! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu