Photodiary 33 | Eerste examen, kaarsjes avond, en de kerstboom staat weer!

Photodiary 33 | Eerste examen, kaarsjes avond, en de kerstboom staat weer!

Photodiary 33! Ik heb een lekker drukke maar leuke week achter de rug. Ik had mijn eerste examen dinsdag… nederlands lezen en luisteren. Pfoe ik vond het een pittig examen! Gelukkig wordt die gecompenseerd met twee andere examens. Ik ben heel benieuwd naar mijn cijfer. Ik had een dubbel-dubbel-dubbeldate met oud collega’s en aanhang, we zijn een avondje naar kaarsjes avond gegaan en daarna wijntjes gedronken en avondje en nachtje gedanst bij de swing, en heb deze week mijn heerlijke gingerbread koekjes bodybutter van the bodyshop gebruikt. Genieten! <3 Hoe is het met jullie?

Ik heb deze leuke kalender gekregen bij mijn abonnement, en ik vind hem zo leuk! Ik heb hem eerst eventjes een leuk plekje gegeven. Want het is alweer bijna het nieuwe jaar!

Daar ging ik dan naar mijn eerste examen, ik had speciaal mijn gelukssokken aangedaan voor geluk. Ik vond mijn Nederlands examen lezen en luisteren erg pittig, ik was niet de enigste want ik hoorde iedereen daar over klagen. Dus ben benieuwd!

Vandaag heb ik mijn tweede examen: engels lezen en luisteren, hier heb ik een goed gevoel over dus dat wordt duimen! Komt vast helemaal goed. <3

Deze prachtige blush blijft zo mooi! <3

Ik was vorige week een avondje naar de intratuin geweest en had daar een heel leuk mini kerstboompje gekocht met sneeuw erop. Ik heb het een leuk plekje gegeven op mijn kamer! En wat ziet het er lief uit. <3

Thuis in de woonkamer staat de kerstboom weer, staat zo gezellig! Ik word daar zo blij van. Jullie ook? En staat die bij jullie ook weer?

Ik heb pas geleden een heerlijk bad genomen met deze heerlijke bubblebar. De review kan je hier lezen!

Lang leve een good hair day en volume in je haar, zó fijn! <3

Een fotootje met mijn lieverd! Want wat ben ik gelukkig met jou.

Deze prachtige lipstick draag ik zo graag. Wat is jullie favoriete lipstick?

Kaarsjesavond met Keven, Robert, Alex, Charlotte en Mike! Typisch gouds, zo’n gezellige sfeer ook. Na de kaarsjesavond zijn we gezellig een wijntje wezen drinken en avondje wezen dansen. <3

Mijn lieve beste vriendinnetje, je bent een toppertje!

Oh! Deze bodybutter is zó heerlijk. Het heeft echt de perfecte kerstgeur voor nu. Namelijk: kerstkoekjes. Jammie!

Hoe was jullie week ladies? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Leuke foto's weer! De bodybutter ziet er al lekker uit.. kerstkoekjes hmm… ik ben bang dat ik de neiging zou hebben om hem op te eten haha! x

 2. Oeh, kerstboom <3 Wij doen dit jaar geen kerstboom, want we zijn op wintersport. Maar ik heb wel een paar dennentakken in een vaas, geeft toch een beetje kerstsfeer 🙂

 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Erg mooie kerstboom!
  Liefs Jorinda

 4. Lush is zooo fijn! Je boompje is inderdaad heel leuk 🙂

 5. Heel veel succes met je examen vandaag! En je photo diary's zijn altijd ZO leuk <3

 6. De kerstboom! Ik vergeet hem elke keer, nu ik jouw blog zie ga ik hem vanavond pakken. Beloofd 😀
  Succes met je examen! Grappig, dat je gelukssokken hebt 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu