3X kleur combineren in je interieur!

3X kleur combineren in je interieur!

Kleur, kleur, kleur. Ik ben er gek op. In mijn kleding, accessoires maar ook vooral om te combineren in mijn interieur. Mijn slaapkamer bestaat uit vrolijke kleuren zoals okergeel en donkerblauw, en dit gecombineerd met diverse prints. Soms wat druk, maar ik krijg er direct de positieve vibes van! Ik vond het best spannend om kleur aan te brengen in mijn interieur omdat het direct een groot statement is, in het artikel van vandaag laat ik zien hoe je op drie manieren kleur kunt aanbrengen in je interieur. Lees je mee?

1. Gekleurde fauteuils 
Je kunt kleur in je interieur aanbrengen door een gekleurde fauteuil in je woonkamer te plaatsen, zelf ben ik helemaal weg van de kleur okergeel. Bij de online woonwinkel Emob hebben ze diverse fauteuils, in pastelkleuren tot echte eyecatchende kleuren. Je kunt zelf natuurlijk kiezen wat voor kleur je wil en wat voor vorm de fauteuil gaat aannemen. 

2. Accessoires 
Accessoires zijn hét middel om meer kleur aan te brengen in je interieur. Dit kan door middel van mooie vazen, kleden, of een leuk kussen. Doordat je de accessoires aanpast in een toffe kleur zorgen ze direct voor meer vrolijkheid en sfeer in je interieur. Bij woonwinkel Emob kun je terecht voor diverse mooie accessoires zoals een tof kleed met diverse prints. Het fijne aan gekleurde accessoires is dat je ze ook snel weer kunt veranderen als het resultaat je niet zo bevalt of als je ze na een jaar alweer zat bent. 🙂 Gaan we niet vanuit, maar is wel belangrijk om in je achterhoofd te houden als je het een grote stap vindt om kleur aan te brengen in je interieur.


3. Verven maar!
Als je echt lef hebt, en een risico wilt nemen kun je een muur een bepaalde kleur geven of behangen met een prachtige print. Dit zorgt direct voor meer sfeer en gezelligheid in je interieur. Het is een goede manier om direct een grote verandering aan te brengen in je interieur, ik heb de stap genomen en ik heb er geen moment spijt van gehad. Het is zo’n vrolijke eyecatcher! Als de kleur toch niet helemaal is uitgevallen zoals je zelf graag zou willen kun je natuurlijk ook altijd weer een nieuw kleurtje aanbrengen.

Welke kleuren gebruiken jullie in je interieur? 
Liefs, 
Evelien

*In samenwerking met Emob

Deze post heeft 2 reacties

  1. Ik ben ook groot fan van kleur in mijn interieur en kan nu al niet wachten totdat ik in mijn toekomstige eigen huisje één muur in een felle kleur kan schilderen en mooie felgekleurde accessoires kan neerzetten. Daar kan ik echt vrolijk van worden 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu