Storytime | My road to loving my curvy body & having confidence + 5 tips!

Storytime | My road to loving my curvy body & having confidence + 5 tips!

Yeahhhh! Het is eindelijk tijd voor een veel aangevraagde video. Namelijk mijn persoonlijke verhaal over hoe ik mijn curvy lichaam heb geaccepteerd en ervan ben gaan houden, en hoe ik zo zelfverzekerd in het leven sta. In de video van vandaag wil ik met jullie daarover kletsen en geef ik jullie daarnaast ook vijf tips om zelf body positive te worden over je eigen lichaam.
You can do this!

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier. Ik hoop dat ik je heb geïnformeerd maar ook heb geïnspireerd hoe dit proces bij mij tot stand is gekomen, hopelijk heb je er iets aan gehad en ga je zelf ook aan de slag! Zou ik echt heel erg leuk vinden, laat je het mij weten?

Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn video’s. 
Tot volgende week!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

Geef een antwoord

Sluit Menu