Photodiary 147 | Summer shoppings, quality time met vriendinnen & relax weekend!

Photodiary 147 | Summer shoppings, quality time met vriendinnen & relax weekend!

De foto omschrijft mijn week: fijne zomeravonden, grote glimlach op mijn gezicht en heerlijk ontspannen. Ik heb een héérlijke week achter de rug! Afgelopen week heb ik veel afgesproken met vrienden en vriendinnen, had ik een heerlijke zomer avond bij de Reeuwijkse plassen (en maakte ik hele toffe foto’s!), en ik heb al wat leuke dingen geshopt voor de vakantie naar Griekenland. Lees je mee naar mijn verslag van de afgelopen week? 

Maandag

Maandag ochtend vertrok ik richting Leiden om een dagje naar Charlotte te gaan. We hebben eerst een koffietje gedronken bij het Barista Café, zijn wezen lunchen en hebben lekker gewinkeld. Ik heb drie onwijs leuke items gekocht! Onder andere het jurkje op de foto. Zo blij mee! In de avond heb ik gezellig samen met mijn mem gechillt en tv gekeken.

Dinsdag

Cato vond mijn nieuwe geshopte tas maar al te leuk! Ik had Dinsdag een relax dagje, ik werkte wat aan mijn blog, ik keek de serie Le Chalet uit en ik genoot van het fijne zonnige weer. <3

Woensdag 

Woensdag had ik een volle dag, in de ochtend ging ik sporten en in de middag werd ik tot zeven uur verwacht op mijn werk. Ik probeerde tijdens het sporten een nieuw schema uit, niet normaal want ik loop al twee dagen met flinke spierpijn. :p


Donderdag

Donderdag heb ik een dagje aan mijn blog gewerkt! Facturen op orde gemaakt, artikelen geschreven en actief bezig geweest met mijn social media kanalen.

 In de avond ging ik gezellig afspreken met vriendinnetje Eline, ik trok dit leuke en fijn zittende outfitje aan, hoe leuk matcht de tas! <3

Ook hadden we wat lekkere snackjes meegenomen en childen we bij de Reeuwijkse Plassen met een heerlijk wijntje! We hebben deze avond gezellig bijgekletst, relaxt en vooral gelachen. <3

Ook maakte we een aantal foto’s! Het was een mooiere locatie dan ik dacht. We maakten wat foto’s van mijn outfitje, maar ook van mijn nieuwe geliefde bikini. Hij zit zó fijn! Ik had een instagram foto geplaatst. Zoveel lieve reacties! Dankjewel.

Vrijdag

Vrijdag sliep ik heerlijk uit tot kwart voor 9, het was best laat geworden die avond ervoor. Ik maakte een ochtend wandeling met Noah en ik las het e-book van Jennie in het zonnetje.

In het zonnetje maakte ik alvast een begin aan dit artikel, en maakte ik een planning voor de aankomende week. De meisjes vonden het maar al te gezellig want ze waren continu in de tuin te vinden. Ik besloot op Vrijdag ook wat me-time in te lassen, ik las een goed boek in het zonnetje. Zo fijn!

In de avond hielp mama mij met het shooten van dit leuke jurkje voor mijn instagram & blog. <3 Ik vind hem ontzettend leuk!


Zaterdag

Zaterdag had ik een heerlijke relax dag, ik maakte mijn kamer goed schoon, ik las een boek en genoot van het zonnetje. Mike kwam in de middag gezellig langs, we kletsten gezellig bij en in de avond vertrokken we richting Rotterdam om gezellig af te spreken met Robert en Eelco. We deden een lekker drankje in de binnenstad. Heerlijke dag!!

Zondag

Wat was het een fijn relax weekend, Mike en ik sliepen Zondag uit en hielden een fijne chill dag in het park en keken de serie slasher uit. Nog eventjes fijne quality time voordat we elkaar 14 daagjes niet zien. <3

Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een heerlijke vakantieweek heb je zo te lezen achter de rug! Wat vind je tot nu toe van het e-book van Jennie? Ik ben er ook wel benieuwd naar en denk eraan om hem ook aan te schaffen. Niet omdat ik per se enorm veel volgers wil, maar omdat ik het vooral wel interessant vind om me eens in Instagram te verdiepen 🙂 Mooie foto ook bij die molen trouwens! Gaaf jurkje heb je aan.

  2. Je had je katje toch niet per ongeluk mee naar de Plassen, in die leuke tas van je? 😀 Ik ben erg benieuwd naar het boek van Jennie. Ik begrijp eigenlijk geen snars van Instagram en doe maar wat, haha!

  3. Je rieten tasje is zo cute!! En die bikini staat je inderdaad goed!!

Geef een antwoord

Sluit Menu