Be thankfull for what you have, OOTD + 150 volgers gehaald!

Be thankfull for what you have, OOTD + 150 volgers gehaald!

Vakantie is weer over, en ja school is weer begonnen. Helaas.. Aan de ene kant vind ik het ook wel leuk. Ik zie me vriendinnen weer, en mag weer stage lopen. Ook had ik gisteren het keuzevak: mozaiek. En dat houd in dat je 3 uur lang creatief bezig kan zijn, we gaan een hartje mozaieken, breien, een pop naaien, pom pom’s maken. Allemaal heel leuk! Maar na een dagje school was het nog licht, onwijs fijn! En kon ik nog eventjes outfit foto’s maken. Kijk je mee naar mijn outfit?

                                                              Blouse  – Only

Trui – Primark
Broek – H&M
Schoenen – Dr martens 

En zoals je in de titel kon lezen, heb ik de 150 volgers gehaald! Wow vorige maand had ik de 100 gehaald, en nu al de 150. Echt onwijs gaaf, heel erg bedankt voor iedereen die me volgt, me blog leest, en reacties achter laat. Thank you! <3
Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Hele leuke outfit! De doc's vind ik echt geweldig! En gefeliciteerd trouwens 😀

  2. Hele leuke outfit. Vind je broek en boots echt gaaf.
    Je hebt er weer een nieuwe follower bij haha ik ga je volgen 🙂
    liefs x

  3. Leuke outfit! Je trui is echt geweldig! Gefeliciteerd met je 150 volgers!

    x

Geef een antwoord

Sluit Menu