One direction + 5 seconds of summer concert!

One direction + 5 seconds of summer concert!

Zoals jullie misschien wel wisten ben ik dinsdag naar het concert van one direction geweest. Ik ging met Karlijn, Eline en Manon. We hadden staan plaatsen dus gingen al om 9 uur met de trein richting bijlmer arena. We wouden graag proberen zo dicht mogelijk te komen en dat was gelukt! We kwamen om 10 uur aan en wat een chaos. Overal allemaal meiden aan het strijden, en wachten tot de hekken open gingen zodat we in de rij konden staan. Om half 12 ging opeens iedereen rennen en duwen, echt wow niet normaal. Ik dacht we lopen gewoon rustig naar de rij. Maar nee iedereen strijden. Echt génant om daar tussen te staan hahahaha. Eindelijk stonden we in de rij en was echt onwijs krap. We stonden naast een jongen, en die had echt een onwijs leuk shirt aan. Met op de voorkant een nummer en dan payne erboven. Dus ik zei, oh leuk shirt! Toen maakte we gelijk een praatje en hij was alleen gegaan. Dus stelde ik voor dat hij met ons mee kon gaan. Onwijs gezellig. Na 8 uur wachten die dag mochten we eindelijk in groepjes naar binnen toe. Ik moest weer zo hard lachen, je kreeg een bandje om en iedereen ging weer rennen. Ik moest zo hard lachen hahaha. Toen kwamen we binnen en zeiden al die mannen, rustig rustig dames. Jullie komen ze echt wel te zien. Wat een humor. Toen kwamen we de arena binnen en wow het is zo groot. We gingen zitten en hadden zo’n goed plekje. We moesten ook nog lang wachten tot het voorprogramma, 5 seconds of summer. Whieeee! Ik had een spandoek gemaakt, met luke <3 op de voorkant geschreven. En zayn <3 op de achterkant. Zodat ik hem kon draaien. 5 seconds of summer was echt onwijs goed, en wauw wat zijn ze leuk! Vond het zo leuk om ze eindelijk te zien. En luke had me spandoek gezien!!! Toen kwam one direction en was echt geweldig, ze waren zo dichtbij. En aan het eind hield ik me spandoek omhoog, en keek zayn ernaar en zwaaide. H E A V E N . Oké ik fangirl nu teveel, waarschijnlijk zitten jullie hier helemaal niet op te wachten. Maar het was een top dag / avond! Ik zal het hele verhaal van de terugweg maar niet vertellen want dat was echt weer chaos. Dat was niet zo boeiend. Ik vond het geweldig, en heb mee kunnen zingen en lekker dansen. I love it!

Wie is er nog meer geweest? 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wauw, wat een prachtige foto's! Wat stonden jullie dichtbij zeg, jaloers! <3

 2. Wauw, jij had echt een mooie plek! Ik ben er ook geweest, maar moest eerst nog naar school. Daardoor stond ik best wel achteraan. Al zag ik niet veel, het was alsnog geweldig!

 3. Zo'n leuk verslag, als ik dit lees wil ik ook weer terug naar die avond, DE chaos avond haha, maar het was echt geweldig he!
  Zitten trouwens ook hele mooie foto's tussen wauw!

 4. Wauw jij was dichtbij!!! Had je een groen spandoek? Xxxx

  1. jaaaa! Dat ben ik, ik had inderdaad een groen spandoek. 🙂

 5. Waah, wat vet je dat naar het concert vanOne Direction en 5 seconds of summer bent geweest! Je had een goede plek zo te zien!

 6. Echt super vet dat je naar One Direction ben geweest =)
  Ben jaloers haha!
  Liefs Jorinda

 7. Waah wat tof! Jij bent weer een ervaring rijker!
  Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu