Zeventien dingen die je niet van mij wist!

Zeventien dingen die je niet van mij wist!

Dit is een artikel die ik al bij veel bloggers voorbij zien komen. Vandaag heb ik een wat persoonlijker artikel voor jullie waarbij jullie mij nog beter leren kennen. Ik deel vandaag met jullie zeventien feitjes die jullie (denk ik!) nog niet van mij kennen. Van mijn dromen tot angsten. Ik vertel het allemaal in deze zeventien feitjes. Lees je gezellig mee?

 1. Ik kan mij echt helemaal misselijk eten als ik bij een all you can eat restaurant ben, dan zie ik zoveel lekker eten en kan ik letterlijk niet kiezen. 
 2. Een van mijn lievelingsdieren is een Koala, en ik zou ze zó ontzettend graag willen bezoeken in Australië! Ze zien er zo ontzettend schattig uit. 
 3. Mijn lievelingskleur is okergeel, rood, en lichtblauw. 
 4. Ik ben ontzettend bang in het donker, als Mike al boven in mijn bedje ligt en ik moet van de eerste verdieping komen hoor je mij altijd keihard rennen en rare piep geluiden maken. Ik word daar zo bang altijd van haha! Oh en ik shine vrolijk door het huis met mijn zaklamp op mijn telefoon.
 5. Een van mijn lievelingssnacks is kaas, Nibbits chips en Skittles. Heerlijk!
 6. Ik zou graag een stedentrip willen maken naar Rome, lijkt mij zo’n prachtige stad! En Parijs staat nog hoofd op mijn travelwishlist (en ik droom ervan om daar ooit ten huwelijk te worden gevraagd.. zwijmel)
 7. Tijdens de scene dat Deborah van Temptation Island werd bedrogen moest ik een traantje laten, ik vond het zo sneu! Ik ben dus echt een jankerd tijdens tv-programma’s en films. 
 8. Ik ben echt een noob wat betreft het bewerken van video’s en foto’s, ik ben totaal niet daarmee handig ingesteld. Ik probeer mij het op dit moment een beetje zelf aan te leren. En ik wil graag een abonnement op photoshop nemen om daarmee wat te gaan experimenteren. 
 9. Mijn droom is nog steeds om interieur stylist te worden en ik ben dan ook verslaafd aan het programma vt-wonen weer verliefd op je huis. Vinden jullie dat ook zo’n leuk programma? 
 10. Mijn lievelingssoort hond is een boxer, ze hebben zulke lieve onschuldige hoofdjes. Onze hond Noah is er ook een! 
 11. Stiekem droom ik al over kinderen als ik al die leuke kinderspullen zie. Daar begin ik nu nog niet aan hoor!
 12. Rond mijn vijftiende levensjaar was ik een diehard boyband fan. Ik kon er geen genoeg van krijgen. 
 13. Horror-film lover! Van mij mag het niet griezelig genoeg, ik vind dit echt onwijs leuk om te kijken. 
 14. Ik kan instant happy worden van een geordende situatie bijvoorbeeld wat betreft mijn blog of studie. 
 15. Mijn vriend moet altijd lachen om mijn lach, kennelijk is mijn lach een beetje raar. 
 16. Ik heb ook ontzettend rare humor en ga in mijn eentje altijd helemaal stuk. 
 17. Ik ben absoluut geen paarden lover, ik vind ze ontzettend eng, ze stinken een beetje en kan ook niet begrijpen dat mensen ze schattig vinden. 
 18. Ik heb een zwak voor mannen met mooie baarden en een streepjes shirt aan. 
Wat is een random feitje wat ik van jullie moet weten? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

 1. Wat een leuk lijstje! Veel hiervan wist ik nog niet over jou 🙂 Rome is zeker een aanrader, hoor! En ten huwelijk gevraagd worden in Parijs lijkt mij ook echt wel wat! Enne, lang leve een beetje bijzondere humor en af en toe lachen om jezelf. Daar word je alleen maar een blijer mens van, toch? 🙂

 2. Wat een super leuk artikel! We hebben veel overeenkomsten hahaha, ik ben ook dol op koala's, niet zo dol op paarden en ik houd van mannen met baard (m'n vriend <3). Heerlijk dat je zo goed in je eentje kunt lachen, haha, dat heb ik soms ook :').

 3. Heel veel herkenbare dingen! Ik moest ook een beetje huilen bij Temptation Island haha, ik ben zo'n jankerd met tv programma's… En koala's vind ik ook heel leuk, zijn samen met nijlpaarden mijn favoriete dieren!

 4. Omg puntje 17, ik ben zo blij dat eindelijk iemand zegt dat ze ook niet van paarden houd haha. Ik ben zo ontzettend bang van die dieren.. Ik ga dit ook op mijn blog doen, super leuk.

 5. Wat een leuk artikel! Leuke feitjes die ik niet wist van je haha. Veel herkenbare dingen ook!

 6. Hha wat hebben we veel gemeen! Ik moest ook zo huilen bij Deborah in TI, ik voelde haar verdriet gewoon in heel m'n lijft. Ellendige scene. En ik love ook kaas, en mannen met baarden haha! Goeie smaak hebben we 😉

 7. Haha ik kan ook echt de slappe lach krijgen op mezelf :p En bij die scenes met Deborah moest ik ook bijna huilen. Vond het zo erg voor haar!

Geef een antwoord

Sluit Menu