Yellow is my favourite colour

Yellow is my favourite colour

Yay! Tijd voor een nieuwe outfitpost. Zoals jullie hadden kunnen zien in het artikel van gister is geel een van mijn favoriete kleuren. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe gele jas van de Sissy-Boy. Het was zijn geld helemaal waard! Hij is makkelijk te combineren en vrolijkt direct je outfit helemaal op. Vorige week ging ik shooten met Irina in Leiden, en daar kwamen deze leuke foto’s uit. Kijk je mee?

Jeans – MS Mode | Jas – Sissy-Boy | Schoenen – Dr Martens | t-shirt Monki | Tas- Monki. 
Ik vind dit zo’n fijne comfortabele outfit maar desondanks zie je er alsnog leuk uit! Ik draag mijn nieuwe jeans van MS mode en mijn lievelingsbasic shirt met rode streepjes. Deze foto’s zijn gemaakt in het mooie Leiden in een geweldig straatje vlakbij het huis van mijn best friend, ze woont in zo’n fotogenieke buurt!
Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een onwijs leuke kleur is dit toch en wat staat de jas je ook prachtig! Ik kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent 🙂

  2. Ik vind okergeel zo prachtig, deze jas vind ik daarom ook geweldig! Staat je mega goed, leuke outfit!

  3. Wat een super mooie jas! En inderdaad ook een prachtige locatie!

  4. Ik vind je hele outfit echt prachtig! Snap helemaal dat je zo blij bent met je nieuwe jas, die is heel mooi.

  5. Zo'n toffe jas! Staat je ook super mooi. Je straalt helemaal! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu