Bucketlist voor de komende 10 jaar

Bucketlist voor de komende 10 jaar

Dromen over dingen wat er later kan/gaat gebeuren vind ik heerlijk.. Ik kwam daarom op het leuke idee om een soort van bucketlist te maken voor binnen nu en 10 jaar, dus dan zou ik richting de 30 zijn. Er staan een hoop leuke dingen op die ik graag met jullie wil delen! Lezen jullie mee?


Eigen katjes hebben, en misschien wel een konijntje in de tuin 
Het moment dat je een eigen katje gaat uitzoeken lijkt mij zo leuk. Ik ben gek op katjes en wil al vanaf dat ik kind ben een of twee katjes in huis (vroeger zij ik, ik wil 100 katten). Ik smelt weg van een Britse korthaar. Die zijn zo lief!

Reis naar Cuba/Australië maken
Nadat ik ben afgestudeerd aan mijn opleiding zou ik heel graag een grote reis willen maken naar Cuba of Australië omdat mij dat prachtige landen lijkt. Cuba door de mooie sfeer, en de ouderwetse auto’s spreekt mij heel erg aan. Leuk om te zien dat ze daar nog soort van terug in de tijd leven, en Australië lijkt mij gewoon heel erg tof. De gevaarlijkste dieren op het land, in de lucht en in de zee. Zo gaaf!

Afstuderen voor de opleiding SPH en misschien wel psychologie doorstuderen
Over iets meer dan drie jaar ben ik hopelijk afgestudeerd van mijn opleiding SPH. Ik heb dan al een groot doel behaald, super blij mee! Maar ik droom stiekem nog om psycholoog te worden en ooit (wie weet) psychiater. Dat is toch wel mijn droomberoep, dus misschien dat ik na SPH nog naar de uni ga en psychologie ga studeren.


Samenwonen en ons eigen huisje gezellig inrichten 
Samenwonen met mijn lover staat natuurlijk ook op het lijstje! Het lijkt mij leuk om een klein ouderwets huisje te hebben met veel sfeer. Daarna kan je helemaal losgaan op het interieur. Moet hij het natuurlijk wel mee eens zijn 😉

Blijven werken aan mijn blog en zien dat die blijft groeien
Ik hoop dat ik over 10 jaar nog steeds mijn blog met plezier onderhoud. Ik vind het na vier jaar nog steeds heel leuk en doe het nog steeds met heel veel plezier. Ik ervaar nog steeds veel uitdaging en blijf inspiratie hebben, mijn doel voor dit jaar is ook eventueel een youtube kanaal te gaan beginnen. Nog zoveel leuks te doen dus!

Mijn rijbewijs behalen
Yay! Ik ben eindelijk begonnen aan het sparen voor mijn rijbewijs. Super fijn. Ik wil hopelijk in Oktober/November dit jaar gaan beginnen. Dus wie weet! Zou wel heel fijn zijn.


Mijn LP collectie uitbreiden
Ik heb voor mijn verjaardag van mijn schoonfamilie en lieve lover een lp speler gekregen. Ik heb al een aantal leuke lp’s zowel tweedehands als een aantal nieuwe. Het lijkt mij zo tof als je in je eigen huisje later een grote lp collectie hebt. Muziek on vinyl vind ik zó leuk en geeft zo veel sfeer!


Eigen bedrijfje beginnen op het gebied van fotografie 
Een klein projectje van mij onthuld. Ik wil graag dit jaar een eigen bedrijfje beginnen op het gebied van fotografie. Ik zou graag een eigen bedrijf willen dat ik love shoots vooral wil gaan fotograferen, maar ook bijvoorbeeld portretten. Het lijkt mij zo leuk om mensen voor de camera te hebben en love shoots te gaan maken, ik moet nog even aankijken hoe ik dit allemaal ga aanpakken maar het staat in ieder geval op de planning.

Trouwen
Dit blijft toch mijn kleine meisjes droom maar ik zou binnen nu en 10 jaar zeker willen trouwen. Het lijkt mij zo’n mooi en emotioneel moment wanneer je het trouwbootje in stapt. Alles eromheen maar ook de jurk zoeken, de locatie en het moment zelf. Heerlijk! Ik kijk er nu al naar uit.

Stedentrip Parijs (en naar Disneyland!) 
En als laatste op mijn bucketlist staat een stedentrip naar Parijs. Deze mooie stad wil ik al zo lang bezoeken! De sfeer lijkt mij daar heerlijk, en wakker worden in deze mooie stad met een heerlijk frans ontbijtje en een croissantje op een fijn terrasje lijkt mij hemels. En dan zou ik er gelijk een dagje disneyland aan plakken want wil daar zo graag een keertje heen!

Wat zouden jullie graag willen doen/behalen binnen nu en 10 jaar? 

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ik wil ook zo graag nog naar Parijs! Iedereen maakt me altijd zo jaloers met de foto's op Instagram, haha! xx

  2. Waaauw, wat een prachtige lijst :). En heel veel dingen die erop staan zou ik zelf ook best willen… Hihi! Katten hebben, een lange reis maken, trouwen… Jaaa <3. Samenwonen kan ik je trouwens alleen maar aanraden! Ik woon nu sinds een paar maanden samen met mijn vriend en het bevalt zó goed <3.

  3. Ik wil ook zo graag een Britse korthaar! Tof zo'n lijstje. Hoop je dat je over 10 jaar trots mag terug kijken.

  4. Wij hebben altijd een kat gehad, zelfs 3 ofzo en wij hebben 1 keer zelf een nestje gehad….zo leuk!!! Een katje uitzoeken vind ik echt super. Kan niet wachten totdat ik op mijzelf ga wonen haha. Je hebt veel mooie dingen op je lijst staan. Ik hoop dat je die reizen ook mag gaan maken!

  5. Ooh, lastig. Ik ben nu 15 en als ik 25 ben sta ik waarschijnlijk heel anders in het leven. Binnen nu en 10 jaar, middelbare en mbo diploma, hopelijk aan het werk in een leuke salon, hopelijk ook al in een eigen huisje en met een liefdevolle vriend. 🙂

  6. Heel mooi en vooral erg haalbaar lijstje! Mijn bucketlist bestond ook uit een 'eigen' katje hebben en dat is nu zo. Inmiddels woon ik in mijn eigen huisje met twee katten. Heerlijk! Nu wil ik ook die reis nog maken naar Aruba hihi

  7. Psychologie lijkt me een ontzettend heftige, maar tegelijkertijd razend interessante opleiding. Jaaa, mijn vriend en ik houden ook ontzettend van vinyl en hebben intussen een omvangrijke collectie verzameld. Muziek klinkt zo veel authentieker op plaat!

Geef een antwoord

Sluit Menu