Photodiary 137 | Koningsdag, shootdagje & lieve kitties foto’s.

Photodiary 137 | Koningsdag, shootdagje & lieve kitties foto’s.

Yay! Het is tijd voor een nieuwe photodiary. Ik heb een fijne week achter de rug gehad! Ik ben helemaal lekker bijgekomen. Ik had een extra lang weekend. Ik vierde onder andere koningsdag, ik had een shootdagje met een andere blogger en de kitties waren weer veel te schattig! In de photodiary van vandaag klets ik jullie weer gezellig blij.

Maandag
Maandag had ik een drukke dag vol met college, huiswerk en stress. Ik had in twee dagen drie presentaties. Stress! Gelukkig is de eerste presentatie op die dag in ieder geval goed gekomen.

Dinsdag
Dinsdag had ik een ontzettend drukke dag, ik heb twee belangrijke presentaties gehad op school. Nog meer stress! Daarna had ik een heerlijk relax avondje en werkte ik aan mijn blog.

Woensdag

Woensdag ochtend ging ik een ochtendje wat aan mijn studie doen, het was niet helemaal gelukt wat ik op de planning had staan maar heb toch wel een aantal dingen van mijn to-do lijst kunnen afvinken! In de middag reisde ik naar Leiden toe om samen met Irina foto’s te maken.

 Het was ontzettend lekker weer! Helaas waaide het die dag wel erg hard, dit is alvast een klein voorproefje. Jullie kunnen natuurlijk diverse outfitposts op mijn Instagram en blog verwachten. <3

In de avond sprak ik af samen met Charlotte, we gingen samen een pizzaatje happen en gezellig bijkletsen. <3 Zo fijn dat soort vriendinnen avondjes!

Het was een super gezellige avond en we hebben gezellig samen quality time gehad! Heerlijk <3
Donderdag
Donderdag ochtend was het tijd voor een goede work-out!

Donderdag avond was het Koningsnacht, ik ging samen met mijn moeder en mijn zus naar Utrecht toe om daar een rondje te doen over de vrijmarkt. Heel hoog Catharijne is verbouwd, ziet er allemaal zo mooi uit! En ze hadden een geweldige sissy-boy.

We liepen een rondje over de vrijmarkt heen en het was ontzettend groot! Op een gegeven moment moest ik plassen, mensen gaven hun wc vrij voor mensen die een rondje over de vrijmarkt deden en moesten plassen. Ik vond de wc zo ontzettend leuk! Allemaal oude albums opgehangen en ze hadden zelfs muziek aan. 
Die avond hebben we nog een wijntje gedronken om warm te worden en ik heb vier cd’s gekocht. Super blij mee!
Vrijdag

 Vrijdag was het Koningsdag! Ik heb in de ochtend heerlijk uitgeslapen, ik werd wat later wakker. Mijn mem had een lekker taartje gehaald en ik keek even tv.

In de middag kwam Mike langs en wandelden wij naar het winkelcentrum toe. We namen een lekker flesje wijn mee en allerlei speciaal biertjes. Heerlijk! Het weekend kon echt beginnen.

In de avond fietsten we naar het centrum want Mike nam mij mee uiteten. Heerlijk! Het was een super fijne date-night, het restaurant bevond zich aan de grachten. Zo gezellig! <3

Zaterdag

Mike en ik hadden Zaterdag een heerlijke chill-dag. We hadden een serie marathon en keken het eerste seizoen van Temptation Island. Cato kwam heel de tijd kroelen, zo lief! <3

In de avond gingen Mike en ik wandelen, je hebt bij ons in de buurt een geweldige wandeling door het park, langs een sluisje en lieve schaapjes. We namen Noah gezellig mee, daarna keken we het eerste seizoen van Tempation Island af. 

Zondag
Zondag hadden Mike en ik een verjaardag van mijn tante. Een fijn rustig dagje! In de avond heb ik een artikel geschreven en vt wonen gekeken. <3 Fijn dit soort weekenden!
Hoe was jullie week? <3 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Zo te horen heb je een heerlijke week achter de rug en een lekker weekend! Wat leuk dat jullie met Koningsnacht naar Utrecht gingen. Ik wist ook niet dat de vrijmarkt daar al 's avonds begint. Leuk! Ik ben benieuwd naar de foto's van de outfitshoot 🙂

    1. Ja is echt ontzettend leuk daar in Utrecht, is helaas wel wat slechter zien maar wel een ontzettend gezellige sfeer. <3

  2. Wat veel leuke foto's! De kittens zijn zooo cute <3 En wat tof dat je naar de vrijmarkt ging!

  3. Die wc is echt tof haha! Wat gezellig zo'n dagje naar Utrecht, ik vind dat zo' n fijne stad. Wat zijn je katjes toch schattig! <3

  4. Wat een fijne week! Heerlijk om zo'n dagje Netflix te hebben en dat je katje dan gezellig komt kroelen. Zo lief!

  5. Wat aardig van die mensen om hun wc 'openbaar' te maken! Heb ik nog nooit meegemaakt zoiets 😛 Mooi is die Sissy-Boy in Utrecht trouwens he!

  6. Het was echt gezellig woensdag! Moeten we vaker doen ^^

Geef een antwoord

Sluit Menu