Terug uit Zeeland!

Terug uit Zeeland!

Joehoeeee! Ik ben er weer, ik ben er twee weekjes tussen uit gekropen en was het stilletjes op mijn blog. Ik heb twee weekjes gekampeerd samen met Mike in Zeeland en vooral uitgerust en een geweldige tijd gehad saampjes. We hebben echt genoten en mis het nu al stiekem wel een beetje. Twee weken samen, op vakantie en het strand op 1 kilometer afstand. Kan niet beter toch?

We kampeerden twee weken in een eigen tentje, de ouders van Mike hadden nog alle kampeer spullen en een heleboel tentjes dus hebben we er eentje mee genomen. We hadden een erg leuk plekje alleen helemaal omringd met duitsers, haha! Net of je in het buitenland zat. 🙂 

Hoe cute is deze! Ze hadden bij de bakker bart cupcakes van Elmo en Koekiemonster. Lief!

We hebben genoten en kan niet wachten tot de volgende zomer <3

Liefs! Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat leuk dat jullie genoten hebben! De foto's zien er ook al zo gezellig en leuk uit. En heerlijk dat je zo lang bent weggeweest, ik ben voor vijf dagen naar Italië geweest maar ik had er liever nog een weekje bij aan geplakt, haha

    1. ja was echt heerlijk genieten! Oh ik snap precies wat je bedoelt, dan is het net te kort en zou je er graag langer willen blijven. <3

    1. oh super leuk! Middelburg is echt een leuke stad. <3 Ik had ze nog nooit gezien, vond ze zo schattig!

      Liefs! Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu