Dag 1: Aankomst, winkelen in londen, en winterwonderland.

Dag 1: Aankomst, winkelen in londen, en winterwonderland.

Zoals jullie misschien hebben gelezen ben ik drie daagjes naar Londen geweest. Ik ging met mijn beste vriendin Manon. We gingen om kwart over 7 vliegen, maar we hadden vertraging. Er moesten nog mensen in het vliegtuig. Maar de deuren waren al dicht dus moesten iedereen er weer heen, en weer alle koffers worden gecheckt. Een heel gedoe, uiteindelijk kwamen we daar aan. We gingen eerst uitzoeken hoe het moest met de undergroud. Dat ging uiteindelijk super goed want we hadden een dag reiskaart, kon je overal instappen. We moesten naar Paddington en daar was ons hotel. Het was een heel knus en klein hotel, en het was echt een heel leuk kamertje. Daarna zijn we wezen winkelen, guess where? Oxford street!! Wauw wat een mooie straat is dat. Al die winkels, en zulke mooie etalages. Allemaal zo sfeervol en in de kerstfeest. Ik heb hele leuke dingen geshopt, en daar komt binnekort een shoplog van online! (:

Na al het winkelen zijn we naar de mac geweest, en gewoon lekker wezen avond eten. We hoorden altijd veel verhalen over winterwonderland in het hydepark. We waren daar erg benieuwd naar en zijn we daar heen geweest. Als je volgend jaar in december naar londen gaat, moet je daar zeker heen gaan. Is zo leuk! Hier komen een aantal foto’s.

Deze post heeft 7 reacties

  1. Leuke foto's. Ik kijk uit naar je shoplog. Dat Winter Wonderland lijkt een gigantische kermis te zijn; super!

  2. Ziet er leuk uit! Ik ga in februari ook naar Londen en ik kijk er zo naar uit, want ik ben er nog nooit geweest :)! Ik ben benieuwd naar je shoplog. x

  3. Wat ontzettend leuk! Londen is echt een fantastische stad, zeker in december 🙂 X

Geef een antwoord

Sluit Menu