Tas van I want that musthave.

Tas van I want that musthave.

In het najaar had ik een tas gewonnen met een facebook verloting van I want that musthave. Ik kreeg toen een berichtje dat ik een tas had gewonnen. Super tof natuurlijk! Ik vind deze kleur onwijs mooi en is echt leuk voor de lente! Ik vind de tas ook onwijs ruim, en past nog best veel in. Ook heeft die van die leuke gespjes waarmee je hem vast kan maken.  Ik word al helemaal vrolijk van de kleur. 🙂

De tas kan je bestellen op I want that musthave, en hij is nu 35 euro. 
Wat vinden jullie ervan? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 18 reacties

  1. Wow wat een super mooie tas! Ik zag laatst die tas ook gezien en toen dacht ik al 'oh wat is hij mooi' haha :). T kleurtje is ook lekker vrolijk voor in de zomer en lente!
    xxx Sarah

  2. Gave tas, en al helemaal leuk dat je hem gewoon gewonnen hebt!

Geef een antwoord

Sluit Menu