dingen wat ik zo fijn vind aan een lange relatie!

dingen wat ik zo fijn vind aan een lange relatie!

Over een maand kennen Mike en ik elkaar alweer twee en een halfjaar en de tijd vliegt echt voorbij. We hebben onwijs veel leuke dingen gedaan en leren elkaar elke keer weer nog beter kennen. Als je het mij vraagt vindt ik een lange relatie heel erg leuk, en is het alles behalve saai!

Je hebt de leukste herinneringen met elkaar
Je hebt super veel leuke momenten met elkaar gehad en het zijn allemaal mooie herinneringen, eerste vakantie samen, leuke tripjes, gezellige avondjes. Zo leuk om op terug te kijken!


Je kan jezelf zijn bij elkaar
Dit vind ik een van de fijnste punten, je kan helemaal jezelf zijn. Je hoeft je nergens voor te schamen en je kan heerlijk jezelf zijn. Letterlijk nérgens waar je je druk over hoeft te maken want hij kent je toch al heel lang, dus je guilty pleasures zoals een serie wat je kijkt, en dat met een kinderachtige pyjama aan. Don’t worry hij vind het helemaal niet erg!

Vertrouwen
Omdat je elkaar zo lang kent is er super veel vertrouwen in de relatie, je kan elkaar met een gerust hart los laten en lekker je eigen dingetjes doen. Want je weet toch wel dat het goed zit! Héérlijk.

Relaxen met elkaar
Netflix and chill avondjes zijn vaste prik en je kan in je pyjama en een knot op je hoofd en dat zonder make-up tegen je lovie aankruipen, je weet toch dat die gek op je is en je kan heerlijk in je foute pyjama naast hem knuffelen (stiekem vind die het schattig) en samen je favoriete serie kijken. Heerlijk quality time samen!

Inside jokes en koosnaampjes
In een lange relatie heb je veel inside jokes die alleen jullie begrijpen, je werpt een blik op de ander en hij begrijpt het gelijk. Ook komen natuurlijk lieve koosnaampjes aanbod, des te gekker des te beter. Onze koosnaampjes staan ook wel bekend als poopoo en aapje.

Fantaseren over later
In het begin van je relatie wil je hier natuurlijk niet gelijk over beginnen (maar vrouwen denken er stiekem wel al over na) maar je hebt natuurlijk ook fantasieën over later. Van kleine dingetjes zoals leuke tripjes die je samen wilt maken en mooie vakantiebestemmingen die op jullie lijstje staan. Maar ook over samenwonen en dromen over je eigen stekkie.

Het komt altijd weer goed
Als jullie een beetje chagrijnig lopen te doen op elkaar komt het altijd weer goed. Een (kleine) ruzie/meningsverschil duurt nooit lang want jullie praten het altijd weer goed. Ook kan je soms opeens in lachen uitbarsten of gewoon graag weer een knuffel willen zodat het weer goed is.

Intieme momenten
Natuurlijk ook knuffelen, zoenen, en het gebied op seks is helemaal vertrouwd. Je kent elkaar door en door, kijkt nergens meer raar van op, hoeft niet onzeker te zijn en het belangrijkste; je voelt je op je gemak!

Je kent elkaar 
Na zoveel jaren ken je elkaar door en door. Je kijkt nergens meer van op, en zelfs de rare gewoontes worden als normaal beschouwt.

Hij heeft geduld met je
Als ik kijk naar de relatie die ik heb met Mike heeft hij super veel geduld. Ik zal een paar voorbeelden noemen; ik kan heel vaak twijfelen over mijn outfit en dan is hij altijd degene die advies moet geven, al mijn tasjes vasthouden tijdens het winkelen, wachten op mij terwijl ik een uur loop te tutten, als hij fotootjes gaat maken van mij voor mijn blog, al mijn gekwebbel over alles en nog wat, en niet te vergeten wanneer ik eerst een foto wil maken voordat wij wat gaan eten. (haha struggle!!)

Hij is en blijft super lief tegen je
Hij blijft super lief tegen je, verwend je met chocola als je in je maandelijkse periode zit, brengt je thuis, masseert heerlijk je rug onder de douche en kijkt voor een keer die romantische film mee waar channing tatum in speelt, die kleine lieve dingetjes die hij speciaal voor jou doet.


Je bent gesetteld bij familie
En het laatste wat ik zo fijn vind is dat je zijn familie al heel goed kent en helemaal op je gemak voelt. Heel belangrijk dat je je fijn voelt en het goed kan vinden met de schoonfamilie! <3

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden om te lezen, en een heel fijn weekend!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. De liefde spat er vanaf 🙂 Kan het allemaal beamen! Een goede, langdurige relatie is fijn. Vooral omdat het vertrouwd voelt en rust geeft, vind ik.

 2. Mooie foto's van jullie!! Heerlijk, herken al deze dingen ook in mijn relatie. We boffen zo te horen maar met die mannen van ons 😉 Geniet van de liefde! Liefs, Merel

 3. Herkenbaar! Ik heb nu in maart 9 jaar een relatie en we zijn zowat samen opgegroeid. Heerlijk gevoel om zoveel met een persoon te kunnen delen.

 4. Wat fijn om te lezen! Jullie hebben echt prachtige foto's samen! 🙂 In mei zijn mijn vriend en ik 9 jaar samen en trouwen we ook 🙂

 5. Ik kan mij helemaal aansluiten bij dit artikel. Heerlijk artikeltje dit <3. De liefde spat er gewoon vanaf. En de fotootjes van jullie samen, te cute!

 6. Ahhh wat een fijn en lief artikel. Ondanks dat mijn laatste relatie alweer een eeuw geleden is (haha, lekker overdreven, maar voelt zo) ben ik het helemaal eens met al je punten.

 7. Leuk! en mijn vriend zijn al 3.5 jaar samen en hadden het de laatste 2 jaar al veel over samenwonen, wat nu eindelijk ook gaat gebeuren dit jaar 🙂 🙂 En het is fijn dat je weet wat je aan elkaar hebt, dat je altijd bij diegene terecht kan!

 8. Awww stuk voor stuk fijne punten waar in ik ook zeer veel dingen herken <3

 9. Lief artikel en ik ben het met alle punten eens! Heel fijn om een langere gelukkige relatie te hebben!

 10. Wat een geweldig artikel!! Helemaal mee eens! Mijn vriend en ik zijn dit jaar 11 jaar samen en nog steeds helemaal in love! <3

 11. Aaaah! Wat leuk om te lezen! Ik ben al ruim 7,5 jaar samen met mijn vriend en het is heel fijn dat het zo vertrouwd is!

 12. Jaa, heel herkenbaar ��! En wat een prachtige foto's hebben jullie samen gemaakt!!

Geef een antwoord

Sluit Menu