Doelen voor de maand Oktober + behaalde doelen September! ❁

Doelen voor de maand Oktober + behaalde doelen September! ❁

Het is Oktober, mijn favoriete maand! Er staan een hoop leuke dingen op de planning, ik ben jarig, volgende week heb ik al vakantie, ik ga winkelen met mijn opa en oma en ik ga met vrienden en vriendinnen naar walibi halloween. Een nieuwe maand dus een nieuw doelen lijstje! Lezen jullie mee?

Mijn doelen van de maand September, welke heb ik behaald? 

…..Samen een avondje koken met mijn vader.
Helaas heb ik deze niet behaald vanwege vele drukte deze maand, ik vind dit wel een heel leuk idee dus dit ga ik zeker binnenkort doen!

…..vijftig tinten grijs uitlezen.
Ook niet behaald, haha we beginnen al goed! Ik kon niet goed in dit boek komen en het pakte mij gewoon niet dus ik ben daarin gestopt.


…..rekenen bijwerken op school. 
Dit is gelukt! Ik ben aardig bij alleen nog wat doen op studiemeter. Ik heb ook zelfs een 7,4 gehaald voor mijn reken toets! zo fijn!

…..settelen op mijn nieuwe stage. 
Dit is ook helemaal gelukt! Ik heb het er heel erg naar mijn zin en ga er een hele leuke tijd beleven.

.….rust nemen voor mijzelf tussen deze drukke weken door. 
Dit is half gelukt, ik blijf het lastig vinden om dingen in te plannen en aan mijzelf te denken. Maar heb wel wat relax avondjes gehad: alles is familie kijken, maskertjes avondje, blogjes tikken enzovoort.

…..genieten van de kleine dingen.
Check! Ik ben veel meer aan het genieten van de kleine dingen omdat dat zo belangrijk is. Ik spreek het nu ook al veel vaker uit, bijvoorbeeld ook naar mijn vriend, heel fijn. <3

De doelen zijn weer best wel goed gegaan deze maand! Heel erg leuk om te zien, ik heb voor deze maand ook weer nieuwe doelen opgesteld.

Mijn doelen voor de maand oktober:


….Meedoen met boektober van www.bydagmarvalerie.nl en drie boeken uitlezen!


….Kleine cactusjes kopen en in mijn kamertje een leuk plekje geven. 


….Minder druk maken om onnozele dingen. 


…. Meer receptjes uitproberen of meer gaan bakken. 


…. Tot rust komen. 


Wat vinden jullie van mijn doelen? 🙂 En wat zijn jullie doelen?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Moeilijk kan dat zijn hé, om rust te nemen voor jezelf, vooral in drukke tijden. Maar… je bent toch voor een groot deel geslaagd in dit doel én je bent er ook in geslaagd om te genieten van de kleine dingen.

  Ben benieuwd of je die leuke cactusjes gaat vinden voor je kamer!

 2. Ik ben ook begonnen in vijftig tinoen grijs… als ik hem lees kan ik zo 20 bladzijdes wegleggen maar wanneer ik hem dan weer weg leg gaan er zo twee weken overheen. Ik ga ook maar mee doen met boektober lees ik hem hopelijk deze maand uit met 2 andere boeken…

 3. Ik ben ook begonnen in vijftig tinoen grijs… als ik hem lees kan ik zo 20 bladzijdes wegleggen maar wanneer ik hem dan weer weg leg gaan er zo twee weken overheen. Ik ga ook maar mee doen met boektober lees ik hem hopelijk deze maand uit met 2 andere boeken…

 4. Tijd voor jezelf nemen is heel belangrijk, maar zo lastig om toe te passen (vind ik dan). Ben benieuwd naar je cactusjes 🙂

  1. ja vind ik ook lastig hoor! Ik wil het altijd wel graag maar vaak schiet het er tussen door.

 5. Vijftig tinten grijs niet uitlezen is misschien juist wel positief. Het boek staat immers niet bepaald bekend als meesterwerk ; )

  Huisvlijt

  1. nee ik vind het zo vaag verhaal, ik kom er gewoon niet in. Dan stop ik er ook gelijk mee!

 6. Super leuk lijstje om te lezen. Ik probeer minimaal één avond doordeweeks een avond rust te nemen. liefs

  1. Wat goed! Helemaal gelijk, ik probeer dat ook altijd. Is zo belangrijk. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu