Hotspot | INSTORE conceptstore Delft

Hotspot | INSTORE conceptstore Delft

Het is al een té lange tijd geleden dat ik met jullie mijn favoriete hotspots heb gedeeldvan leuke steden in Nederland. Vandaag is de (studenten) stad Delft aan de beurt. Delft is een levendige stad met allerlei leuke hotspots. In het artikel van vandaag laat ik jullie de INSTORE Concept Store in Delft zien. Kijken jullie mee?

INSTORE conceptstore is de plek om je garderobe een update te geven, het perfecte cadeau te kopen voor een dierbaar iemand of om inspiratie op te doen op fashion/interieur gebied. Het is dé store waar je allerlei toffe interieur goodies hebt waarmee je jouw interieur gelijk een boost geeft. Ook hebben ze diverse leuke kledingmerken zoals Fabienne Chapot (favoriet!).

Met INSTORE conceptstore geven ze een podium aan gevestigde merken en opkomende talenten. Stuk voor stuk laters en merken waar zij zelf blij van worden en nergens anders in Delft te vinden zijn. Van eigenzinnige modemerken tot geweldige hebbedingen en toffe eyecatchers voor je interieur.

INSTORE conceptstore | Voldersgracht 18 Delft | Zeven dagen per week geopend 
Wat vinden jullie van deze hotspot? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Dat klinkt als een heel leuke winkel. Wat leuk dat ze zo veel verschillende soorten items hebben. Het ziet er heel knus en vrolijk uit.

  2. Oh wat een leuk plekje! Ik vind zulke winkels waar ze meerdere merken verkopen altijd heel erg gaaf, dat maakt het toch wel uniek!

  3. OMG, waarom ben ik hier nog nooit geweest?! En ik woon nog wel in Delft, haha. Ziet eruit als een toffe winkel, ik wil er nu zeker eens langs gaan.

Geef een antwoord

Sluit Menu