Vlog | Me-time dagje, naar de kapper, zonnebankje pakken & gratis wijn?! #13

Vlog | Me-time dagje, naar de kapper, zonnebankje pakken & gratis wijn?! #13

Happy Monday! Ik voelde mij gister/vandaag helaas erg beroerd, dat is de reden dat er geen ‘normaal’ artikel online komt. Ik wil wel nog graag met jullie mijn nieuwste gezellige vlog delen! Twee weken geleden had ik een heerlijke me-time dag, ik ging naar de kapper, ik pakte een zonnebankje en kreeg zelfs gratis wijn! (Heerlijk!). Ik nam jullie mee in deze vlog, neem je een kijkje?

Als je de vlog niet kan bekijken klik dan hier! Als je op de hoogte wilt blijven van mijn wekelijkse video’s en vlogs vergeet dan zeker niet te abonneren op mijn youtubekanaal. Ik hoop je daar te zien!

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Leuke vlog! dat is iets wat ik echt vergeten ben voor de kerst naar de kapper gaan haha oeps

Geef een antwoord

Sluit Menu