Photodiary 126 | Vintage shoppen, Britse korthaar kittens bezoeken, en veel studeren.

Photodiary 126 | Vintage shoppen, Britse korthaar kittens bezoeken, en veel studeren.

Het is tijd voor de wekelijkse photodiary! Ik heb een drukke maar leuke week achter de rug. De gehele week heb ik met mijn neus in de boeken gezeten in verband met de tentamen week die eraan kwam, heb ik nieuwjaarsdag gevierd, en ben ik op kitten bezoek geweest! Kijk je mee naar deze week?


Maandag

 Maandag was het 1 Januari, we hadden lekker uitgeslapen en we gingen in de middag terug naar Gouda. De achterbak lag helemaal vol haha! Ik had ook nog wel wat dingetjes in Breda gekocht vandaar lag de achterbak zo vol.

We gingen weer allerlei spelletjes spelen, onder andere de Monopoly Mario versie en Sphynx. In de winter vind ik het altijd zo gezellig om te doen!

In de avond ging ik relaxen en begon ik aan dit nieuwe boek, het is erg inkomen maar ik vind hem wel heel erg leuk! 🙂


Dinsdag

Dinsdag ging ik een dagje aan mijn studie werken, de tentamens komen eraan dus de komende weken zit ik weer veel met mijn neus in de boeken. Ook schreef ik een artikel voor mijn blog en maakte ik een planning. Ik dronk deze dag zoveel thee, heerlijk! Zijn jullie ook zulke theeleuten?


Woensdag

Dinsdagnacht had ik ontzettend slecht geslapen, het waaide zo hard! Woensdags ging ik samen met Noah wandelen en lagen er allerlei bomen op straat. Hadden jullie ook zo last van de wind?

Heel boring maar Woensdag zat ik weer een dagje met mijn neus in de boeken. Bikkelen!


Donderdag

Donderdag was ik een ochtendje in Amsterdam, ik ging het centrum in en ik ging langs allerlei Vintage winkels, onder andere zipper. Daar had ik een onwijs leuk baretje gekocht! Ook ging ik nog langs Scotch & Soda en vond ik daar een super leuk streepjes shirt in de sale. Ik hou zo van de gezellige straatjes van Amsterdam <3

 In de middag reisde ik af naar mijn buddy en ging ik een middagje langs. Het was die dag zó koud.

In de avond ging ik lekker relaxen, keek ik First Dates terug en ging ik daarna kijken naar vakanties. Subweb vinden Mike en ik een fijne reisorganisatie dus ik besloot daar weer te kijken, we zijn verliefd geworden op Griekenland en ik besloot te kijken naar leuke eilanden waar we naartoe kunnen gaan.


Vrijdag

 Om half 9 stond ik alweer in de sportschool, zo fijn om de dag te beginnen met een work-out!

 Ik ruilde mijn kraslot in en kocht een flow voor mezelf. Het is zo’n leuk tijdschrift maar ik vind hem altijd iets te duur om te kozen, met zo’n prijs van een kraslot is het natuurlijk een heel erg leuk cadeau voor jezelf.

Ook vond ik deze tangle teezer met 50%! Ik was al een langere tijd benieuwd naar deze borstel dus hij ging natuurlijk mee. De rest van de dag ben ik gaan studeren en in de avond ben ik samen met Mike naar mijn opa en oma geweest.

Zaterdag

Yes! Zaterdag droeg ik mijn nieuwe baretje die ik had gekocht bij Zipper.

Zaterdag was een super spannende dag! We reden helemaal naar Drenthe toe voor iets heel erg leuks… we gingen Britse Korthaar kittens bezoeken! Super mooi nestje en zoveel lieve katten liepen er rond. We hebben een Britste Korthaar poes uitgezocht en ze gaat Cato heten.
Helaas werd ik op de terugweg erg beroerd en misselijk, we gingen op de terug weg langs Baarn voor de verjaardag van mijn ‘kleine’ nichtje, ze is alweer 10 jaar geworden! Gelukkig voelde ik mij alweer beter.


Zondag 

Zondag hebben we lekker uitgeslapen want ik was zó moe. We gingen in de middag langs de Brokken & Zo omdat ik leuke kattengoodies wilde shoppen, ik kocht onder andere deze lieve voerbakjes. 

Helaas voelde ik mij daarna weer beroerder, we gingen even wandelen met Noah in het park maar ik had zo weinig energie. In de avond ging ik puzzelen en ging ik vroeg slapen met flinke hoofdpijn.
Hopelijk gaat het de volgende dag beter.

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Echt onwijs leuk dat jullie een kitten krijgen! En wat een schatjes zijn het! Ik ben heel benieuwd naar jullie lieve kleine Cato 🙂 Wat balen dat je je aan het eind van de week niet lekker voelde. Hopelijk gaat het snel iets beter!

 2. Ah, hopelijk ben je inmiddels een beetje opgeknapt! Volgens mij heerst het zo erg. Super leuk dat jullie een kitten krijgen en je nieuwe baret staat je onwijs leuk!

 3. Ah die kittens, zo lief! Wat leuk dat jullie een kitten krijgen. En wat een leuk overzicht en leuke foto's!

 4. Wat super schattig die kittens! Heel leuk dat jullie er nu ook eentje hebben! Hopelijk voel je je alweer wat beter <3

 5. Die katjes zijn zo schattig! Ik ben zo benieuwd naar als je er eentje echt gaat krijgen!

 6. Ahhh wat een lieve kitten! Super leuk! En ik vind rond zoeken op internet naar vakanties zo'n heerlijke bezigheid, echt voorpret al.

 7. Die kitten is zo schattig <3. Ik voelde mij deze week ook af en toe niet fit, het heerst helaas weer..

 8. Wat jammer dat je ziekerig bent! Maar wat super leuk dat jullie een kitten krijgen. Zo schattig. Ik had een rustige week en werd helaas ook ziek.

 9. Wat een leuke foto's weer =)
  Die kittens zijn echt schattig!
  Liefs Jorinda

 10. Hoe ongelooflijk schattig, die kittens! Geweldig dat jullie er eentje gaan nemen! ♥ En yeeep, ik verander nog eens in een kop thee, haha! Mooi theepotje heb je.

Geef een antwoord

Sluit Menu