Dancing in the rain

Dancing in the rain

Het is tijd voor een winterse outfit post! In December ging ik in Amsterdam shoppen en kwam ik een aantal leuke items tegen. Onder andere deze leuke pet en trui met strepen (you love it or hate it). Ik vind de trui geweldig, hij valt oversized en is super warm. Heerlijk! Ik heb de foto’s gemaakt in de binnenstad van Gouda en daarna ging het opeens regenen, je ziet het effect ook nog eens op de foto. Super tof! Kijken jullie mee naar mijn outfit? 

In deze outfit draag ik mijn nieuwe Levi’s broek. Ik had er een in Augustus gekocht in Den Bosch maar daar was een naadje los gegaan op mijn bilzak. Ik ben daarmee terug gegaan naar de Levi’s store in Amsterdam en ik kreeg een nieuwe broek mee. Super fijne en goede service! Ik heb dezelfde soort jeans genomen die ik al had, een skinny variant die veel stretch heeft. Hij zit onwijs fijn en past goed bij mijn figuur. 
Het petje dat ik op heb ben ik ook onwijs blij mee! Hij is van Scotch and Soda, ik heb altijd best wel een lastig hoofd wat betreft met hoeden. Ik pas ze nooit of ze zitten veel te strak. Dit petje van Scotch & Soda is van goede kwaliteit en past ook nog eens! Ik vind het een echte musthave en is super goed te combineren met diverse outfits. 

Details:
Jeans – Levi’s | Schoenen – Dr Martens | Trui – Monki | Pet – Scotch & Soda | Tas – Costes |

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden! Ik ben helemaal gek op deze trui, you love it or hate it. Zo’n trui is het haha! Ik vind het erg leuk om outfits te shooten, ik moet altijd alleen iemand vinden die mij daarbij wilt helpen. Deze keer heeft mijn lieve moeder mij geholpen.

Willen jullie vaker outfit’s zien op mijn blog? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wat een prachtige foto's in de sneeuw! En ik vind je outfit ook heel erg tof. Die trui staat je super en kun je echt heel goed hebben 🙂 Ik vind jouw outfitartikelen altijd erg leuk en je moeder heeft ook mooie foto's gemaakt.

  2. Wat een goede service van Levi's, echt fijn! Ik vind deze outfit tof, je trui lijkt me heerlijk cosy.

  3. Leuk als je vaker outfits doet! Je hebt een leuke outfit aan op deze foto's!

  4. Aaah wat een prachtige foto's! Super leuk dat je die kleine regendruppeltjes ziet. Ik vind je outfit ook erg goed staan. Ik wil ook eens een jeans van Levi's gaan proberen, de service klinkt heel goed!

  5. Wat een super leuke outfit weer! Ik ben ook dol op zulke truien. Dat petje staat je echt fantastisch! Leuke combi.

Geef een antwoord

Sluit Menu