Review | Natuurlijke producten, Atlas Argan pure arganolie, dagcrème & nachtcrème

Review | Natuurlijke producten, Atlas Argan pure arganolie, dagcrème & nachtcrème

Natuurlijke producten, ik heb er nog nooit zo bij stil gestaan en eigenlijk weinig gebruikt. Ik ben groot fan van Lush en ik weet dat zij met veel verse en natuurlijke ingredienten werken maar dat is ook het enige merk wat ik gebruik wat natuurlijk is. Ik heb een nieuw merk ontdek, namelijk Atlas Argan. Dit is een Nederlands bedrijf die zelf de argan olie perst en hier verzorgingsproducten van ontwikkeld. Ik review vandaag de pure arganolie, dagcrème en de nachtcrème. Lezen jullie mee?

Atlas argon heeft een eigen winkel in hartje Leiden. Ze persen zelf de olie en dit zorgt voor een goede kwaliteit. Argan olie wordt ook wel het Marokkaanse goud genoemd. Het schijnt wonderen te doen! Ik ben heel erg benieuwd en ga dit product uitgebreid testen. 
De verpakkingen van de producten vind ik al heel erg aantrekkelijk, ze hebben leuke details en ik vind het helemaal passen bij het Marokkaanse sfeertje. Op de verpakking staat ook tot wanneer het product goed is, dit is belangrijk om te weten omdat de producten natuurlijk zijn.

Ik begin met het reviewen van de dagcrème. Ook in dit product is argan olie verwerkt en het is 100% natuurlijk. Het is in de vorm van een pompflacon wat ik zelf altijd erg prettig vind en voor mijn gevoel is dit hygiënischer. Er zijn verschillende natuurlijke ingrediënten in verwerkt zoals argan olie, p.h. neutrale crème, etherische olie, rozenwater en rokonsal. Ik reinig eerst altijd mijn gezicht met water en breng ik de dagcrème aan. Ik merk dat die wat stroef uitsmeert. Nadat ik de dagcrème heb aangebracht merk ik dat de crème onwijs snel mijn huid intrekt, het voelt zacht en verzorgend aan en het laat geen vettig laagje achter. Fijn!

De nachtcrème heeft dezelfde ingrediënten en dit product is ook weer in de vorm van een pompflacon. Ik reinig grondig in de avond mijn gezicht met mijn reinigingsproducten, en maak mijn gezicht nog extra schoon met water. Daarna is het tijd voor de nachtcrème aan te brengen, ook deze crème brengt iets stroef aan maar dat komt omdat hij zo snel intrekt. Dit vind ik een super goed voordeel! De geur vind ik zelf iets minder, ik ruik de rozenwater er slecht in terug. Ik merk dat de structuur van de crème wel voller aanvoelt dus net meer voedt voor in de nacht.

Ik merk dat de producten mijn huid goed verzorgen en een verzorgend laagje achterlaten. Mijn huid was erg onrustig maar is de laatste paar dagen rustiger geworden. Ik ga hem met veel plezier gebruiken!

Argan olie schijnt een wondermiddel voor zowel je haar als je huid te zijn. Ik heb wel eens een shampoo gehad waarbij argan olie verwerkt was en ik vond de werking heel erg prettig, maar argan olie voor op je huid, en dit 100% puur? Nog nooit geprobeerd tot vandaag!
 Ik heb hem alleen getest op mijn huid. De verpakking vind ik weer heel erg mooi, ook is de olie in de vorm van een pompflacon. Wat weer heel erg fijn werkt, zo pak je niet snel te veel olie. 
De olie heeft een fijne substantie, je moet oppassen dat je niet teveel pakt want je pakt al gauw te veel en daardoor wordt je huid extreem vettig, je hebt dus een klein beetje nodig en dit masseer je in op je huid. Ik heb het ingemasseerd op droge plekjes, het voelt daarna heel erg fijn en zacht aan. Ik vind helaas de geur weer niet heel erg aantrekkelijk ruiken. Ik merk dat het wonderen doet voor de droge huid, een nieuwe favoriet voor in de winter! 

Atlas argan heeft mij op een positieve manier verrast! Ik vind het wonderbaarlijk om te zien hoe je huid op natuurlijke producten werkt en ik ben heel erg tevreden over de producten. Zijn jullie al bekend met het merk, en gebruiken jullie wel eens natuurlijke producten voor de verzorging van je huid? 
Atlas argan 100% pure premium argan oil 50 ml; 17,95.
Atlas argan dagcrème 30 ml; 13,95. 
Atlas argan nachtcrème 30 ml; 13 95. 
Liefs, 
Evelien
Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een bijzondere producten, ik kende het merk nog niet! Ik weet alleen niet of het ook wat is voor mijn vette huid, anders wil ik het ook wel eens proberen.

  2. Ziet er goed uit. Een pompflacon is inderdaad wel zo handig én hygiënisch. Ik gebruik dagelijks het Moroccan Argan Oil Hair Treatment Serum van Dr. Organic en dat doet wonderen voor mijn haar. Ik heb nog nooit arganolie op m'n huid gesmeerd, maar heb dan ook een gemengde huid en volgens mij wordt het dat een iets te vette bedoening. 🙂

  3. Klinkt goed. De verpakkingen zien er ook leuk uit! Ik ben nog wel opzoek naar een goede dag- en nachtcrème 🙂

  4. Ik vind het er al erg leuk uitzien en het klinkt ook goed.

Geef een antwoord

Sluit Menu