Photodiary 123 | Sneeuw, kerstgevoel, girlboss college & slippen!?

Photodiary 123 | Sneeuw, kerstgevoel, girlboss college & slippen!?

Wat een gezellige week heb ik achter de rug. Ik heb veel aan mijn studie gedaan maar daarnaast heb ik genoten van de sneeuw die afgelopen Zondag viel, had ik het echte kerstgevoel en ben ik een middagje gaan statten in Amsterdam (wat een luxe om zo deze leuke stad in te lopen!). Kijken jullie mee naar de (volle!) photodiary van deze week?

Maandag

Ik begon de dag met een work-out en ik heb de rest van de dag gestudeerd. In de avond werkte ik aan mijn blog en las ik het boek Judas van Astrid Holleeder. Wat een bijzonder boek. Echt een aanrader!

Dinsdag

Dinsdag was het 5 December en droeg ik mijn favoriete jurkje van Fabienne Chapot. Ook droeg ik een velvet haarband om de outfit op te vrolijken.

Ik vierde pakjes avond met mijn zus en moeder en we deden een dobbelspel. We werden er super fanatiek van haha! Het was een super gezellige avond <3 Leuk om weer eens Sinterklaas te vieren!

Woensdag

 Woensdag vond ik het rokjes dag! Ik had weer een dagje college en ik had een presentatie. De dag vloog zo snel voorbij!

In de middag ging ik in de bibliotheek aan school werken, ik krijg daar altijd een goede motivatie boost van! Ik had veel schoolwerk af kunnen ronden deze dag en was erg productief.

Ik moet zo wennen dat het weer zo snel donker is! Ik kwam na een lange dag weer thuis en ik ging een avondje chillen. Heerlijk!

Donderdag

Donderdag had ik in de ochtend stagemarkt op school, dit houdt in dat er allerlei bedrijven stonden waar je kan stage lopen in het derde jaar. Ook kreeg je diverse informatie over de uitstroomprofielen. Ik heb mij direct ingeschreven voor GGZ-agoog, ik kan niet wachten! Ook heb ik vele leuke stageplekken gezien, ik ga snel solliciteren.

Ik ging Amsterdam in want bij mijn Levi’s broek zaten wat naadjes los en wilde de broek graag ruilen. Dit was helemaal geen probleem en kreeg zo een nieuwe broek mee! Super aardig en klantvriendelijk. De broek zat weer helemaal gegoten.

Ik ging ook nog langs wat leuke winkels en paste wat toffe items. Eigenlijk helemaal niet de bedoeling maar ik zag zoveel leuks!

Typisch altijd hé, je komt altijd de leukste dingen tegen als je ergens niet naar opzoek bent. Zo fijn dat in Amsterdam zoveel winkels zitten waar je terecht kan. Super chill!

 In de avond had ik afgesproken met mijn Zus want we gingen naar het Girlboss college van Yara Michels. We aten een heerlijke pizza bij Happy Italy. Ik had zo’n trek in pizza dus hij smaakte extra goed!

Yay! We zaten er klaar voor. Het was een super leuke inspirerende avond en Yara Michels is een lopende inspiratiebron, wat een girlboss! Je kon allerlei vragen stellen en ze vertelde vele verhalen over haar carrière in de youtube en blog wereld.


Vrijdag

Vrijdag had ik een studeer dagje, ik kleedde mij aan en tutte mij rustig op. Ik had een productieve dag! Ik droeg deze heerlijke warme trui. <3

Ook had mijn moeder de kerstboom opgetuigd en lagen de eerste cadeau’s eronder. Leuk!! In de avond ging ik relaxen en had ik een heerlijke avond me-time.


Zaterdag

 Zaterdag kleedde ik mij goed aan want ik ging naar de stad samen met mama, het was super raar weer en ging ook wel eens regenen en hagelen. Brrrr! Gelukkig is deze warme teddy-coat wel perfect voor deze dagen.

Mama maakte wat foto’s van mijn outfit, super lief <3 Opeens ging het regenen maar het leverde wel hele toffe foto’s op!

Aan het eind van de middag werkte ik nog wat aan school en schreef ik een artikel voor mijn blog. Rond 5 uur kwam Mike langs en in de avond gingen we een filmpje kijken. <3 Lekker eventjes quality time samen.


Zondag

Zondag ochtend werden we rustig wakker, deden een Zondags ontbijtje en opeens ging het sneeuwen. Hoe leuk!!!! Het kleine kind in mij kwam naar boven.

Natuurlijk ging ik samen met Mike direct naar buiten, we wandelen rond samen met Noah maar het sneeuwde zo hard dat we snel weer naar binnen gingen.

Mike maakte zijn auto schoon en we gingen naar een open terrein rijden wat zich bij de Reeuwijkse plassen bevindt, we reden een tunnel uit en hadden een kleine verhoging. Super langzaam redenen we maar toch slipten we, we draaiden letterlijk 360 graden om. Was best schrikken! Gelukkig handelde Mike snel en was er niks gebeurd.

Op het terrein gingen we rondjes rijden in de sneeuw en een beetje spelen met de auto. Is natuurlijk helemaal een mannen ding 😉

In de middag gingen we weer de sneeuw in samen met Noah, we hadden een groot sneeuwballen gevecht maar helaas kon ik dit niet winnen. Ik ben letterlijk drie keer door Mike neer gehaald en daar lag ik in de sneeuw. Wat een lol hebben we gehad! Jeugdsentiment haha. Houden jullie ook zo van de sneeuw?

We keken nog een Disneyfilm en toen ging Mike weer naar huis. Ik schreef die avond nog een artikel en keek Expeditie Robinson terug en relaxte die avond een beetje. Wat was dit een leuke week!

Hoe was jullie week? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Je hebt een lekker druk maar leuk weekje gehad! Zo’n dobbelspel met Sinterklaas is zo leuk haha ik word er ook altijd zo fanatiek van.

 2. aah gezellig zo in de sneeuw! dat petje en die baret staan je echt heel leuk! xx

 3. Ik vind jouw outfits altijd zo leuk! De baret en de sailor cap staan je allebei zo super leuk! En ik ben nog steeds benieuwd naar Judas, wil het graag eens lezen.

 4. Wat leuk dat jullie de Kerstboom al hebben staan! En haha, een sneeuwgevecht! Ik moet er echt niet aan denken, zeker niet met mijn eigen vriend hahaha. Wij zijn beide zo fanatiek, zouden zeker slachtoffers gevallen zijn! :p Die gestreepte trui vind ik echt heel erg tof trouwens, inderdaad een mooi effect dat het opeens begon te regenen tijdens het maken van de foto's.

 5. Wat een leuke foto's weer =)
  Heerlijk die pizza van Happy Italy!
  Liefs Jorinda

 6. Wat een fijne en leuke week! Jullie kerstboom vind ik zó mooi, lekker gevuld met mooie dingetjes. Grappig dat jullie zijn gaan rijden op een leeg terrein, typisch zo'n mannending hé haha!!

 7. Ah wat leuk om te lezen!! Ik kwam helaas te laat achter de presentatie van Yara Michels, anders had ik er heel graag bij willen zijn

 8. Het klinkt inderdaad als een heerlijke week vol hoogtepunten. Fijn dat je er zo van hebt genoten! Die outfitfoto in de regen is zo gaaf! En wat leuk dat je naar een college van Yara Michels was. Ik vind haar ook heel inspirerend.

Geef een antwoord

Sluit Menu