Photodiary #1! Verrassingen, ed sheeran concert & Amsterdam ✿

Photodiary #1! Verrassingen, ed sheeran concert & Amsterdam ✿

Deze week was een hele leuke maar zo’n drukke week, ik had een druk weekend gehad met feestje van mike zijn familie en vrijdag avond kampvuurtje met vrienden. Maandag avond ging ik naar het concert van Ed Sheeran en heb ik nog eventjes mijn lievelings stad Amsterdam bezocht! <3

Vrijdag avond stapte ik op de trein naar rotterdam en dan zo overstappen naar Breda, het was een eindje reizen maar ik ben er gekomen. Ik had maar 5 minuten overstap tijd van de trein naar de bus, met een snelle sprint heb ik nét aan de bus gehaald. Pfoe! 🙂
Zondag middag zijn we gezellig Breda in gegaan, echt wat een leuke stad! Je hebt er zoveel leuke winkels, en heel groot. Veel beter dan gouda haha! Daar hebben we gezellig nog een ijsje gehaald, leuk he nog een ijsje halen in November!
Maandag ging ik uit school via leiden richting Amsterdam. We waren iets vroeger gegaan zodat we nog door de stad konden lopen. Ik blijf amsterdam zo mooi vinden. Geweldige stad! 
De kalverstraat was ook helemaal gezellig versierd met allemaal leuke kerstlampjes enzo. Zo cosy!
En toen zaten we in de trein om van centraal naar Bijlmer arena te gaan, edje we are ready! Trouwens op de terug weg kwamen we nog Karlijn en Eline tegen en nog andere meiden. Gingen we gezellig met zijn alle naar huis rijden, gezellig bijgekletst!
Toen zei Ed, maak allemaal lichtjes, pak je mobiel. En zo zag het eruit, wauw zo onwijs mooi. Zo sfeervol! <3
Zo gezellig! 
En ed was echt geweldig, ik had hem al eens eerder gezien maar hij blijft zó goed!
Throwback naar de vakantie, ik mis de zomer best wel! 🙁
Deze outfit vind ik zo leuk! Hij staat ook op mijn blog. 🙂
I love you in the morning, in the middle of the day, in the hours we’re together and the hours we are away.  <3
Het fietsleven!
Goedemorgen! Een heerlijk ontbijtje. 
Ik verraste mike met dit! Ziet er lief uit he? 
En ik verraste hem de volgende ochtend ook met een ontbijtje op bed, jummieeee!
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien


Deze post heeft 8 reacties

 1. Super leuke foto's =)
  Echt vet dat je naar Ed Sheeran bent geweest !!
  Liefs Jorinda

 2. Ik ben nog nooit in Breda geweest, maar het klinkt heel erg leuk! Mmm ijsjes zijn altijd goed toch? En oeh die kerstverlichting, daar word ik altijd zo blij van 😀
  Liefs, Tessa

  1. Breda is echt een leuke stad! Ja gezellig is dat he? Daar wordt ik ook zo blij van. 🙂

   Liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu