Photodiary 19 – Uiteten bij de wok, nieuwe stage, weekje alleen thuis & kadootjes!

Photodiary 19 – Uiteten bij de wok, nieuwe stage, weekje alleen thuis & kadootjes!

Goedemorgen! Als eerste ik wens jullie een fijne dag! Vandaag staat photodiary nummertje 19 alweer online. Het is helaas een dagje later want ik had het plotseling maandag avond erg druk, er was wat tussen gekomen en een goede vriend van mij kwam een avondje langs die ik een tijd niet had gezien! Ik vond het daarom dus niet leuk om helemaal overhaast laat in de avond het artikel nog te schrijven. Dus daarom is het een dagje later gepland, ik heb een drukke week gehad, weer het ‘normale’ ritme gepakt en vaak rond 6 uur alweer naast mijn bedje! Lezen jullie mee naar de eerste week van September? 

Het is weer herfstachtig weer dus tijd voor mijn vesten!

Opweg naar Veenendaal! Voor mijn eerste dagje stage bij Kwintes, het is echt een geweldige plek en ga het hier zeker naar mijn zin hebben.

Ik ben zo gek op mijn nieuwe sieraden. <3

Mijn favoriete maskertje op dit moment!

Positieve kaartjes die op mijn stage hangen, hoe leuk!

Altijd een dilemma welk kleurtje ik op zal doen.

Vond dit een heel lief tekstje en vond het zo waar! <3

 

Mijn kamertje waar ik zo blij mee ben!

Plotseling een avondje lekker uiteten bij de wok met vriendlief! <3

Make-up of today!

Ben gek op mijn nieuwe vest van de costes!

Laat de herfst maar komen, is echt mijn favoriete seizoen. Ben daar zo gek op!

Kadootjes gehad van papa en mama want die waren een weekje op vakantie in Nederland, ik was een heel weekje alleen thuis en zelfs de hond was weg! Geef mij maar de gezelligheid, vond het helemaal niks haha!

Polaroids opgehangen op mijn deur! 

 

Eventjes een fotootje van mij en lief. <3

Make-up of today! 

Selfie! Moet kunnen toch? 
Hoe was jullie week? Zijn jullie ook weer begonnen met school of werk? 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 4 reacties

    1. Ah wat lief dat je dat zegt! Vind het zelf ook een hele leuke foto. <3

  1. Prachtige foto's! Jij en je vriend stralen altijd op foto's waar jullie samen opstaan! Mooi om te zien! en wokken, hmm! Krijg er spontaan zin in.

    1. Ah schattig! Je maakt mijn dag, wat leuk dat je dat zegt!! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu