WINACTIE | FLOW WEEKLY – ODE AAN HET TWIJFELEN | CLOSED

WINACTIE | FLOW WEEKLY – ODE AAN HET TWIJFELEN | CLOSED

Wiehoe! Mijn eerste winactie op by-evelien.nl. Ik liep denet blij op station utrecht centraal, want ja ik heb herfstvakantie, blijheid! En moest wachten op de trein naar Gouda, dus ik ging eventjes de bruna in (zoals altijd) en genieten van alle mooie boeken en tijdschriften. Ik nam deze leuke flow weekly met lijstjes, knipsels, mooie teksten en diy’s mee in mijn mandje. En dacht, waarom neem ik er niet eentje mee voor één van mijn lezers (benieuwd of mannen het lezen) en lezeressen! 🙂 Je hoeft alleen maar mij te volgen op bloglovin. Dat is het enigste wat je moet doen! En natuurlijk je e-mail laten weten in een reactie hieronder.  En als je het leuk vind mij volgen op Facebook & instagram 😉

Dus het enigste wat je moet doen is mij volgen op bloglovin en in een reactie hieronder laten weten wat je e-mail is zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent!

Je kan meedoen tot Maandag 2 November. <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Superleuk! Vooral ook hoe je de winactie foto hebt vormgegeven!
  Ik laat mijn vriend wel eens FLOW zien en hij vindt de onderwerpen meestal wel goed en ook de vormgeving (hij is graficus van origine) maar toch net te zoetig en vrouwelijk allemaal (te veel frutsels en fratsen zegt ie) dus IK ben ook erg benieuwd of hier mannelijke lezers aan mee doen maar wie weet 😉
  Ik doe iig erg graag mee.
  Ben zelf nl een enorme twijfelkont (ja Tweeling van sterrenbeeld, aargh…) en wat is leuker dan dit luchtig en met humor en vrolijkheid te benaderen met deze FLOW weekly? Lijkt me erg goed tegen een herfstdip ook 🙂

 2. Há, ik wilde je sowieso al volgen op Bloglovin' en ga nu meteen meedoen met je winactie 🙂
  Ik heb weleens met de Flow in handen gestaan, maar toch weer weggelegd. Ben dus wel benieuwd of ik het wat vind!

 3. Leuke winactie, die kleine flow boekjes zijn erg leuk! Ik ben ook een echte twijfelkont, dus deze komt als geroepen.

 4. Leuk, I'm in! Vooral omdat ik pre-cies doe wat jij doet. Als ik moet wachten op de trein, ben ik so-wie-so in de Bruna te vinden. Lekker rondsnuffelen. Ik kan daar bijna nooit weggaan zonder iets te kopen. Liefde voor letters op papier. Of boekjes waarin ik zelf letters op papier kan zetten. JAAA <3 Leuke winactie! Alvast hele fijne vakantie komende week! O ja, en hier mijn emailadres: sboogaard4@gmail.com

 5. Super leuk! Mijn moeder is gek op de flow, dus ik zou dit graag voor haar winnen. Ik volg je op bloglovin 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu