Review | Eos Shimmer Coral lippenbalsem

Review | Eos Shimmer Coral lippenbalsem

Eos is een van de bekendste merken op het gebied van lipverzorging. Ik ken dit merk al jaren maar heb eerlijk gezegd nog nooit iets ervan geprobeerd. In het begin was het altijd moeilijk verkrijgbaar maar het is nu bij onder andere Douglas te koop. Eos is een merk wat zich richt op lippenbalsems en staat bekend om de leuke verpakkingen. Ze zien er prachtig uit en zijn een pareltje om te zien! Ik mocht de Shimmer Coral balsem ontvangen en ik review hem vandaag voor jullie.

Van de verpakking word ik heel erg hebberig, ze zien er super leuk en ook nog een schattig uit. Het is in een ronde vorm en heeft grafische vormen boven op de dop. Het heeft een matte verpakking en er zijn koraal kleuren door heen verwerkt. Pretty! Hij is ook nog een praktisch door het compacte formaat wat er voor zorgt dat je hem makkelijk kan meenemen in je tas.

De Shimmer Coral lippenbalsem is een 100% natuurlijke lippenverzorging. De lippenbalsem is rijk aan antioxidanten, vitamine E, shea nutter en jojoba olie. De eos lippenbalsem behoudt de natuurlijke vochtbalans van de lippen en maakt ze zijdezacht.

Bij het aanbrengen van de lippenbalsem merk ik direct dat het erg soepel gaat en dat het een romige structuur heeft. Bij het aanbrengen laat de lippenbalsem glittertjes af op de lippen, ook geven de glittertjes wat af wanneer je wat drinkt of eet. Geen probleem voor mij in ieder geval! Ik kan direct voelen dat de lippenbalsem een verzorgend laagje achterlaat en mijn droge lippen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een kleine tip, ik vind het altijd fijn om lippenbalsem aan te brengen voordat ik ga slapen of wanneer ik een relax avond heb, zo kan het goed intrekken en ervaar je ook goed de werking.

Ik ben erg tevreden over de eos Shimmer Coral lippenbalsem. Hij doet goed zijn werk, verzorgd mijn lippen goed en heeft ook nog eens een leuke maar praktische verpakking aangezien hij zo compact is.
Ik ben fan!

De eos Shimmer Coral lippenbalsem is te verkrijgen bij Douglas voor 6,99. 

Ben jij al bekend met de lippenbalsems van eos? 

Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Klinkt heel erg fijn! EOS heeft mij eigenlijk nog nooit teleurgesteld..

  2. Ik heb zelf ook een hoop EOS lipbalms liggen, alleen zag een hele tijd geleden dat je er best wel erge mond infecties van kan krijgen. Ik heb ze toen een tijdje niet durven te gebruiken maar gebruik ze nu nog met plezier. Deze klinkt erg fijn en ik zou hem alleen al om de mooie verpakking kopen hihi!

  3. Ik vind ze er altijd zo leuk uitzien, maar zo'n bolletje lijkt mij niet heel praktisch eigenlijk haha! Qua lipbalms heb ik alleen nog maar Labello en Baby Lips geprobeerd, lekker saai :p

  4. Ik heb nu voor het eerst EOS producten in gebruik en ik ben echt fan! Ik vond de balm alleen vrij hard toen ik net begon met gebruiken haha. Maar de geuren zijn ook zo lekker <3

  5. Toen ik nog geen dierproefvrije producten gebruikte had ik eos ook en vond ze eigenlijk altijd wel fijn

Geef een antwoord

Sluit Menu