VLOG | Persevent Kruidvat Catch & Shine + goodiebag unboxen.

VLOG | Persevent Kruidvat Catch & Shine + goodiebag unboxen.

Happy Weekend! Wat gaat de tijd toch snel he? De week is voor mijn gevoel voorbij gevlogen. Ik heb vandaag voor jullie een nieuwe video op mijn youtube kanaal. Ik had vorige week een ontzettend tof persevent van Kruidvat omtrent de nieuwe collectie catch & shine. Ook unbox ik de goodiebag! Neem je een kijkje?

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. 

Ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn youtube kanaal, doe zeker een duimpje omhoog als je de vlog leuk vind en ik hoop je volgende week weer te zien bij een nieuwe video!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat leuk dat je naar het pers event mocht en wat een leuke inhoud heeft de goodiebag!

Geef een antwoord

Sluit Menu