Review | Keune Care Tinta Color shampoo & conditioner

Review | Keune Care Tinta Color shampoo & conditioner

Ik vind het altijd ontzettend leuk om verschillende shampoo’s en conditioners te testen. Ik kreeg een persbericht van Keune waar ik direct heel erg enthousiast van raakte. In het artikel van vandaag laat ik aan jullie de Care Tinta Color zien. Ik review vandaag voor jullie de shampoo en de conditioner. Ben je benieuwd naar de werking van de producten lees dan zeker mee!


De nieuwste producten van Keune komen uit de Tinta Color lijn. Dit is een lijn die zich specialiseert op de verzorging van de gekleurde lokken. Mijn haarkleur is puur natuur maar ik heb een tijd geleden highlights erin laten zetten. Het is belangrijk om mijn haar natuurlijk goed te verzorgen! Het is een sulfaat en parabeen vrije lijn. Klinkt allemaal super goed!

De verpakking van de Keune Care Tinta Color lijn vind ik erg mooi. Het heeft een matte verpakking en een strakke uitstraling. Op de verpakking zie je het merk met mooie letters erop staan. Het heeft een fijn pompje waardoor het product zuinig in gebruik is. In de shampoo fles heb je 300 ml inhoud en in de conditioner 250 ml. Het is een product waar je dus langer mee kan doen!

De shampoo schuimt ontzettend goed en heb je maar heel weinig van nodig. Ik masseer het in mijn haar en spoel het daarna uit. Meestal heb ik dan een grote klittenbos maar dat is niet het geval na het uitspoelen van deze shampoo. Yes! Na het uitspoelen van de shampoo breng ik de conditioner aan. De geur is heerlijk en ik kneed het zachtjes in mijn haar. Dit laat ik voor ongeveer een minuut intrekken en zorgt voor een hele fijne verzorgende gloed over mijn haar. Mijn haar voelt fijn en zacht aan en heeft er een goede boost van gekregen, ook geeft het mij een gevoel dat mijn lokken goed zijn verzorgd na deze verwennerij. Ik ben fan!

Keune Care Tinta Color shampoo: 19,75.
Keune Care Tinta Color conditioner: 20,50.

Zijn jullie bekend met de haarproducten van Keune? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu