Yellow is my favorite colour

Yellow is my favorite colour

Om de week alvast goed te starten deel ik met jullie een nieuwe outfit post! Ik ben gek op de kleur geel, zoals jullie waarschijnlijk wel weten aangezien mijn kamer een fel gekleurde gele muur heeft. Het moment dat ik deze mosterdgele trui in de winkel zag liggen maakte mijn hart een piepklein sprongetje. De musthave voor het najaar! Een warme trui in een mosterd gele kleur. In de outfit post van vandaag zie je hoe ik hem combineer.

Dit is een trui waar ik helemaal verliefd op ben geworden! Het is zo’n goede basic trui, heel erg fijn en makkelijk te combineren met een jeans maar ik heb er ook een heel erg leuk ruitjes rokje bij gekocht. Ideaal zo’n item in je kledingkast wat je op diverse manieren kan combineren en ook nog eens onwijs comfy zit. Hebben jullie ook zo’n favoriete trui?

Trui – H&M | Jeans – Levi’s | Tas – Kringloop | Zonnebril – H&M | Schoenen – Dr Martens | Horloge – Horlogeloods |

Wat vinden jullie van kleur okergeel? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 21 reacties

 1. Wat een mooie trui en een prachtige kleur! Ik heb sinds kort ook een zwak voor geel 🙂

 2. Vind dit zo'n prachtige kleur! Die trui is ook echt super leuk!

 3. Hele toffe trui! Vind dit een hele mooie kleur voor de herfst. En wat een mooie foto's, zo in het zonnetje!

 4. Die trui heb ik op mijn wishlist staan, hij is zo leuk! Hij staat je ook super goed :). Ben benieuwd hoe je hem nog meer gaat stylen!

  1. Ah wat leuk! Je moet hem echt aanschaffen hij is geweldig. <3
   Er komen nog meerdere outfits posts aan!

 5. Wauw wat een prachtige trui, deze kleur staat je super mooi! Ik ben ook dol op dit soort truien, als ze maar niet kriebelen haha!

 6. Wat een prachtige foto's! Daarnaast een leuke combinatie heb je gemaakt met de trui, veel liefde voor deze outfit.

 7. Wat een lekkere warme trui. Ik vind de kleur je ontzettend goed staan

 8. Wat een leuke outfit, staat je goed! Je maakt echt zoveel mooie foto's haha, ik zie er lang niet iedere dag zo 'top' uit 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu