Beauty shoplog | Bobbi Brown, Urban Decay, Kruidvat 1+1 gratis + perspakketjes!

Beauty shoplog | Bobbi Brown, Urban Decay, Kruidvat 1+1 gratis + perspakketjes!

Yes! Deze week een extra video. Vandaag deel ik met jullie een grote beauty shoplog. Ik heb onder andere geshopt bij Bobbi Brown, Urban Decay, bij de Kruidvat -1+1 gratis actie- heb ik mijn slag geslagen en ik laat ook een aantal leuke perspakketjes zien die ik heb ontvangen. Neem je een kijkje?


Klik hier als je de video niet kan zien. Ik hoop dat je het een leuke video vind, ik vond het in ieder heel erg leuk om op te nemen en zo door middel van een video de aankoopjes te laten zien aan jullie! Als je het een leuke video vindt vergeet dan niet te abonneren op mijn kanaal, n doe een duimpje omhoog!

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Hele leuke dingen heb je geshopt en ontvangen! Vooral je Bobbi Brown aankoopjes vind ik er heel mooi uit zien (en ben ik een beetje jaloers op, haha).

  2. Ik moet hier echt niet naar kijken anders word ik hebberig haha. Ik ben net zo goed bezig om bijna geen make-up meer te kopen 😛

Geef een antwoord

Sluit Menu